- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Demek ki erken gebelik de olsa net belli olmayabiliyor henüz. Kanda var ama erken gebelik testinde net değil. Pislikler bi de ilişkiden 6 gün sonra diyip satıyor pis dolandırıcılarİlk foto son yaptığım test bu arada yanlış oldu
Yedirmem kocişkoşum kızabilirYaa senin var ya senin ağzınııııııı yerrriiiiiimm ben
Ya artık canım bence bu ay gitti gibi keşke yarım saat bekleyip alsaydın iş görürdü böylede görmüştür ama akşam ki gibi olmaz. Anlyorum seni ya triod kaç ağır sankim ilaç?Eurox 75 lik kullanıyorum bu ilacı açken en az yarım saat önce kullanmam gerekiyor iftarda yarım saat daha mı bekliycem sahurda alıyorum yemekten önce pek aç olmuyorum işte sorun o
Hadi gel o zaman çözelim şu işi bekliyorumYaa senin var ya senin ağzınııııııı yerrriiiiiimm ben
Adi şerefzzler şuan bütün test üreticilerine sövüyomDemek ki erken gebelik de olsa net belli olmayabiliyor henüz. Kanda var ama erken gebelik testinde net değil. Pislikler bi de ilişkiden 6 gün sonra diyip satıyor pis dolandırıcılar
Bende artık gün sayıyorum kuzu dün çatlamaydı bakalımYedirmem kocişkoşum kızabilir
Hanım dünden razıHadi gel o zaman çözelim şu işi bekliyoruminşallah inşallah inşallah
Bal damlıyor ağzından kuzum inşallah inşallah hepimiz güzel haberleri alalımYok ya ben zaten ilk bir yıl sonra kalmıştım kalırsın bilinmez orası asla ümitsiz olma bak karşında 3.yıllık ben var asla pes etmemişim sen hiççç etme devammn olana kadar
Ayt bende çol isterdim bir özel güne gelsin gelemedi inşallah seninki gelirde ben bile mutluluktan havaya uçarım
İyi geceler tonbalıklısalatam hamiş kalırsam sürekli ismini görsem yeter aş ermeme
6 gün sonra çıkan varsa önünde eğilmek lazım adet zamanı gelince anlayabiliyoruz ancaDemek ki erken gebelik de olsa net belli olmayabiliyor henüz. Kanda var ama erken gebelik testinde net değil. Pislikler bi de ilişkiden 6 gün sonra diyip satıyor pis dolandırıcılar
Canıım bende bu ay ayın 12sinde rahim filmi çekindim. Ve benimde senin gibi 22nisan pik 23 nisan çatlamaydı sanırımmHiç bir belirti olmaması açıkcası ben adet zamanımda bile tam tarihimde olurum öncesi hiç ağrı çekmem sabah lavaboda adet olduğumu anlarım ve hiç ağrım olmadan adet sürecim geçer bir kaç kez sol kasık ağrım oldu ümitlendim erken gebelik negatif çıkınca bu ayda olmadı diye düşündüm. Bu ay rahim filmi çekildim çoğu kişi ilk ay hamile kalmış film sonrası oda beni çok ümitlendirmiştiböyle işte
Abana sen gelirsen de yok der miyimHanım dünden razıaha İbrahim tatlıses gibi geliyom
İnşAllah tez vakitte senin haberini de alacağız kuzumBende artık gün sayıyorum kuzu dün çatlamaydı bakalım
YA gizemcim kalbinden geçen o güzel dualar sözler nasılda yazdıklarına içtenlikle yansıtmışsın rabbim tüm bu edilen duaların karşılığını almayı nasip etsin bizlere bu mübarek günde inşallah hamişler dualarınıza bizi de katmayı unutmayın olur muOooyyy kuzum benim inşallah tez vakitte sen de hamile kalacaksın. Bu neşen gülücüklerin etrafını neşelendiren güzel kalbinin istediğini verecek allahım sana. Güzeller güzeli bi kızın ya da aslan parçası bi oğlun olacak, anneleri gibi herkesi sevebilen, candan vee paylaşmayı sevengözlerine baktıkça dünya duracak sanki, seslerini duydukça güzelleşecek her şey. Tez zamanda inşallah biz de çift çizgiler görüp anne olduk sevinci ile kalp kalbe verip birlikte sevineceğiz inşallah. Birlilte doğuma giderken de yaaa nasıl doğuruyoruz diye soracağız birbirimize yine veeee bu ay inşallah hamile kaldığımızı öğreneceğiz gibi de hissediyorum hisler benden inanması senden dua etmesi hamişlerden hadi be hamişler bi dua be hadi be bi bebek de bize be
İnşallah hepimizin haberi tez vakitte gelir kuzum göğüslerim biraz ağrıyor şimdi ama adet öncesi de ağrır zaten o yüzden hemen belirti aramıyorum 12 gün sonra görcezİnşAllah tez vakitte senin haberini de alacağız kuzum
Bal damlıyor ağzından kuzum inşallah inşallah hepimiz güzel haberleri alalım
Kız belirti için daha çok erken zaten. 7 veya 8. Günde rahme yerleşme başlayacakmış o zaman başla belirti aramayaİnşallah hepimizin haberi tez vakitte gelir kuzum göğüslerim biraz ağrıyor şimdi ama adet öncesi de ağrır zaten o yüzden hemen belirti aramıyorum 12 gün sonra görcez
Brn güvenmiyorum erken gebelik testlerine artık Erken gebelik testinde umudunu yitirmiş bir minnak6 gün sonra çıkan varsa önünde eğilmek lazım adet zamanı gelince anlayabiliyoruz anca
Yaa eline karnına koy hep konuş annesi onunla o şimdiden seni duyuyor hissediyor rabbim hamileliğini sağlıkla sürdürmeyi nasip EtsinCanımm hepinize dua etcem bol bol minnak mi var şimdi karnımda
Bak bana böyle şeyler söyleme yoksa umutlanırım allahım inşallah vardır lütfen olsun çünkü, bugün bebek odası gördüm o kadar güzeldi kiSelizay acaba hamile misin kız bak ikimizde birbirimizden habersiz hamileliğine veriyoruz yazmışız. Bu bi his mi yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?