Başlasana uyuduysa git uyat aynen bunları deYazıklar olsun ben saçımı süpürge edem sen bana sahte test al diye başlıcam şimdi
Ayrıca kaç gündür kızın yumurtlamasını konuşuyoruz, pco olmasından şüphelendik doktora falan gitti ya haniiiiiAy hamiş misin sen şimdi
Valla Bnde öyle oldum daha şimdiden çünkü eşim bugün 10 ay sonra gelir bebiş dedi Bnde nasıl ya dedim Allah söyletti heralde bu ayı pas geçti adam direkYani öyledir sanırım. Ay bugün ben de bi boşvermişlik bi galesizlik varniye böyle oldu ki
Hayır ben şey anladım, onda yaptım çıkmadı, başkasında yaptım çıktı öyle anladım ben yaniiKız diyor ki bunun hassaslığı iyi, geçen ay boş çıktığı için hassaslığı iyi diyor sence hamiş mi
HahahahahaBen yapmistim geçen
Ben kullanmıştım ama negatif çıkmıştı yanı doğru çıkartıyor
Tamam ya tamam ne bilim üstüme gelmeyin unutmuş olabilirim taam mıAyrıca kaç gündür kızın yumurtlamasını konuşuyoruz, pco olmasından şüphelendik doktora falan gitti ya haniiiii
Öyle dedi zaten ama hamile de değil yani yok diyen doğruHayır ben şey anladım, onda yaptım çıkmadı, başkasında yaptım çıktı öyle anladım ben yanii
Hahahahaha
Gecen ay olacaktı klavye yazmamis gecen ayHayır ben şey anladım, onda yaptım çıkmadı, başkasında yaptım çıktı öyle anladım ben yanii
Hahahahaha
Eurox 75 lik kullanıyorum bu ilacı açken en az yarım saat önce kullanmam gerekiyor iftarda yarım saat daha mı bekliycem sahurda alıyorum yemekten önce pek aç olmuyorum işte sorun oAaa neden almıyorsun o da engeller yumrta büyümesinine kullanıyorsun triod günde bir değil mi?
Tamam hadi hamileliğine verdim. Folikleri hep ufaklık tüketmiş ondan böylesinTamam ya tamam ne bilim üstüme gelmeyin unutmuş olabilirim taam mı
Taam ve anladık gerizekalıya anlatır gibi anlatma rencide oluyorum ahahshÖyle dedi zaten ama hamile de değil yani yok diyen doğru
Hayır deli kız geçen ay yaptığım testAy hamiş misin sen şimdi
Ay keşke olsaydım kuzum ama maalesef çocuk hoştur ama yokturAyrıca kaç gündür kızın yumurtlamasını konuşuyoruz, pco olmasından şüphelendik doktora falan gitti ya haniiiii
Üstüme gelmeyin ulennnnnnnHayır deli kız geçen ay yaptığım testhamiş olsam böyle durur muyum ben grubu ayağa kaldırırdım
İlk foto son yaptığım test bu arada yanlış olduBelirtilerimi yazıyorum en başından kizçeler
Sat 3 Nisan
Bazen 3 gün geri bazen 3 gün ileri gidebiliyor adet tarihim
17-18 Nisan değerlendirdim bunlardan biri tuttu öncelikle
25 Nisan da aşırı bir üşümem oldu 3 kat çorap giydim banamisin demedi hatta gidip covid testi bile yaptırdım göğüslerim taş gibi oldu ara ara kramp tarzi ince sizlamalar oldu ama geçti ertesi gün.
26 Nisan da akıntım renksiz ve su gibi yoğun oldu o tarihten sonra hiç kesilmedi
26 Nisan sol yumurtalıkta ağrı dokununca da çok acıdı bütün gün devam etti hareket ederken oturup kalkarken acıyı fazlasiyla hissettim
27 Nisan akıntı hem sulu hemde beyaz kremsiydi aşırı gazım var bitmek bilmiyor :)
28 Nisan bazen sağ bazen sol kasığım ağrıdı ama sağıma yatınca sol kasığımdaki ağrıyı daha çok hissettim soluma yatınca ağrı hafifledi enteresan :)
Mide bulantım hep var hiç bitmiyor bu kadar erken normal mi bilmiyorum ama geçen kimyasaldada sabahlara kadar lavaboda kalmıştım
İlk test 28 inde 1.foto erken gebelik testi
2.test 29 u normal kaset test
30 Nisan bugün son test yine erken gebelik testi
Beta 28.37 şu an adet olacak gibi ağrım var kesilmiyor hiç aklıma gelenler şimdilik bunlar kendimi takip ediyorum yine farkettiğim herşeyi yazacağım
AhababahahhaahahahahAy keşke olsaydım kuzum ama maalesef çocuk hoştur ama yoktur
Hamileliğine veriyorum hadi iyisinÜstüme gelmeyin ulennnnnnn
Yaa senin var ya senin ağzınııııııı yerrriiiiiimm benHamileliğine veriyorum hadi iyisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?