Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa neden almıyorsun o da engeller yumrta büyümesinine kullanıyorsun triod günde bir değil mi?
Eurox 75 lik kullanıyorum bu ilacı açken en az yarım saat önce kullanmam gerekiyor iftarda yarım saat daha mı bekliycem sahurda alıyorum yemekten önce pek aç olmuyorum işte sorun o

Belirtilerimi yazıyorum en başından kizçeler
Sat 3 Nisan
Bazen 3 gün geri bazen 3 gün ileri gidebiliyor adet tarihim
17-18 Nisan değerlendirdim bunlardan biri tuttu öncelikle
25 Nisan da aşırı bir üşümem oldu 3 kat çorap giydim banamisin demedi hatta gidip covid testi bile yaptırdım göğüslerim taş gibi oldu ara ara kramp tarzi ince sizlamalar oldu ama geçti ertesi gün.
26 Nisan da akıntım renksiz ve su gibi yoğun oldu o tarihten sonra hiç kesilmedi
26 Nisan sol yumurtalıkta ağrı dokununca da çok acıdı bütün gün devam etti hareket ederken oturup kalkarken acıyı fazlasiyla hissettim
27 Nisan akıntı hem sulu hemde beyaz kremsiydi aşırı gazım var bitmek bilmiyor :)
28 Nisan bazen sağ bazen sol kasığım ağrıdı ama sağıma yatınca sol kasığımdaki ağrıyı daha çok hissettim soluma yatınca ağrı hafifledi enteresan :)
Mide bulantım hep var hiç bitmiyor bu kadar erken normal mi bilmiyorum ama geçen kimyasaldada sabahlara kadar lavaboda kalmıştım
İlk test 28 inde 1.foto erken gebelik testi
2.test 29 u normal kaset test
30 Nisan bugün son test yine erken gebelik testi
Beta 28.37 şu an adet olacak gibi ağrım var kesilmiyor hiç aklıma gelenler şimdilik bunlar kendimi takip ediyorum yine farkettiğim herşeyi yazacağım

Eklentiler

• IMG20210430092117.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG20210429103041.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20210428_122451.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 76
İlk foto son yaptığım test bu arada yanlış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…