- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Tamam aynısını ben de yapıyor olabilirim ama bu sana çemkirmeme engel mi bence değilHahahahahaha gizem öldümmmmTürk milletinin tüm genetik özelliklerini üstümde yaşıyorum napim, bir de bana diyene bak ayollllll
Ay bu gurultu bende de var iki üç gündür gaz ve şişkinlikle beraber ben üşüttüm galiba diye anlamlandırdımEvet canım hele dün o kadar fazlaydiki bugün gurultu geçti ama adet ağrım devam ediyor benimde şu an sol tarafima bir ağrı oturdu mesela sol kasığımda ağırlık hissediyorum sanki
İnşallah canım bende tiroid de var ilacımı ramazan dolasiyla düzenli olarak da kullanmıyorum inşallah bı sorun yaşamamMerak etme yumrta varsa onu bir şekilde büyütür klomen yetmezse başka uyarıcı ilaçla sen düşünme büyümez etmezse diye. Doktor çatlar veya çatlamak üzere derse kullanma canım.Bence büyüyecek güzel haberler alacağız inşlh
Kac gun canım senın bataBen ben benama gebeliğimden emin değilim
Ya 3 yumurta vardı ya kuzum. Onun sızısı da çok oluyor muhtemelen. Ben öyle yordum en azındanBenimde çok ağrım oldu ama benim karnım ağrıyo iğneden sonra hala devan ediyo ağrı
5 ya da 10 mayıs kuzum. Var dahaKac gun canım senın bata
Benim geçen ay başka testle silik çizgi çıkan testim bu testte boş çıktıKız baksana test bu internetten aldım dandik bir şey, hassasiyeti falan bile yazmıyor, tarihi eser gibidaha önce kullanan var mı bundan??
Eki Görüntüle 2838514
Boşluğumu net görüyor o yoksa varlığı da mı yok sayıyorBenim geçen ay başka testle silik çizgi çıkan testim bu testte boş çıktı
Kız gerçekten miiiiiiii, silik çıkan rest erken gebelik testi miydi?? Ve çok mu silikti ay çok önemli bu cevap benim içinBenim geçen ay başka testle silik çizgi çıkan testim bu testte boş çıktı
Bnde iğne ye yormuştum neyse bebeğe giden yolda çekilen çile kutsalYa 3 yumurta vardı ya kuzum. Onun sızısı da çok oluyor muhtemelen. Ben öyle yordum en azından
Heyecan dolu snler dı dıt dı dıt dı dıtKız gerçekten miiiiiiii, silik çıkan rest erken gebelik testi miydi?? Ve çok mu silikti ay çok önemli bu cevap benim için
Yazıklar olsun ben saçımı süpürge edem sen bana sahte test al diye başlıcam şimdiHeyecan dolu snler dı dıt dı dıt dı dıtkocaya çemkirme yükleniyor
Yani öyledir sanırım. Ay bugün ben de bi boşvermişlik bi galesizlik varBnde iğne ye yormuştum neyse bebeğe giden yolda çekilen çile kutsal
Sanırsam varlığı da yok sayıyorBoşluğumu net görüyor o yoksa varlığı da mı yok sayıyor
Kuzum erken gebelik değildi valla freely ile yapmıştım hassalığı iyi onunKız gerçekten miiiiiiii, silik çıkan rest erken gebelik testi miydi?? Ve çok mu silikti ay çok önemli bu cevap benim için
Ay hamiş misin sen şimdiKuzum erken gebelik değildi valla freely ile yapmıştım hassalığı iyi onunatayım bekle bulayım da
Heeemen hemen yapıştır aman boş geçmeYazıklar olsun ben saçımı süpürge edem sen bana sahte test al diye başlıcam şimdi
Kız diyor ki bunun hassaslığı iyi, geçen ay boş çıktığı için hassaslığı iyi diyor sence hamiş miAy hamiş misin sen şimdi
Aaa neden almıyorsun o da engeller yumrta büyümesiniİnşallah canım bende tiroid de var ilacımı ramazan dolasiyla düzenli olarak da kullanmıyorum inşallah bı sorun yaşamam
Ben kullanmıştım ama negatif çıkmıştı yanı doğru çıkartıyorKız baksana test bu internetten aldım dandik bir şey, hassasiyeti falan bile yazmıyor, tarihi eser gibidaha önce kullanan var mı bundan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?