Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani yıl olmuş 2021 yapsınlar bir zahmet dimi yani kanda kovid ölçen test kitlerini bile yaptılar yaa, kesinlikle bu işin arkasında hastane lobisi var, yani bir bakıma büyük bir sektör bu
Ya korkarım yakında benim yerime çocuk da yapsınlar dersin sen ne yani ev ortamında yapsalar koysalar bak böyle çok uğraşıyoruz değil mi ama

Kuzum ben çatladığını şöyle anladım. sabaha karşı kasıklarım çok ağrıdı, yumurtalıklarım falan o kadar ağrıdı ki iki büklüm kaldım. Ben de çok etki oldu. Bazısı da hiç hissetmiyor ama çatlatıyor. Bi de senin yumurtaların bayağı büyüktü. Ondan olmasa da kendi çatlardı zaten bikaç güne

Kübracım sana bir şey soracağım, rahmin tarafında karnın böyle gurultu ediyor mu sanki adet olacak gibi? Benşm sadece adetten önce ve adet döneminde olurdu ama 3,4 gündür var adet olcam sanıyorum hatta..
Evet canım hele dün o kadar fazlaydiki bugün gurultu geçti ama adet ağrım devam ediyor benimde şu an sol tarafima bir ağrı oturdu mesela sol kasığımda ağırlık hissediyorum sanki

Kızlar ben bugün kan verdim ya hepatit b benim çok çok yüksek çıkmış ya ben çalışırken sağlık ocağı 5 kere aramış bakamadım geri aradığımda da kapanmıştı korktum şimdi

Amiiin insallah gönlü güzel arkadaşım

Evet canım hele dün o kadar fazlaydiki bugün gurultu geçti ama adet ağrım devam ediyor benimde şu an sol tarafima bir ağrı oturdu mesela sol kasığımda ağırlık hissediyorum sanki
Canım ağrılar olağan şeyler çooooook okudum aynı adet olacak gibi ağrılar diye tabir ediyorlardı, strese sokma kendini rabbim ne dilerse o en zor kısmı başardın bebişin tutunur sımsıkı inşallah

Kızlar belırtı olarak ayak agrısı bacak agrısı olan varmı evdeyım ıs falanda yapmıyorm ona bagladım yanı hıc agrı olmazdı

Ah kübraya gelince normal, kendine gelince adet olacağım açılın kız kendine de söylesene bunları balım

Evet doğru diyorsun ablamda hamileyken ben her ay adet zamanımda ağrı çekip ağladım ağrıdan diyor normal ama içimde bir korku var atamıyorum bir türlü niye böyle bilmiyorum

Ah kübraya gelince normal, kendine gelince adet olacağım açılın kız kendine de söylesene bunları balım
Hahahahahaha gizem öldümmmm Türk milletinin tüm genetik özelliklerini üstümde yaşıyorum napim, bir de bana diyene bak ayollllll

Benimde çok ağrım oldu ama benim karnım ağrıyo iğneden sonra hala devan ediyo ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…