- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Amin inşallahO zaman çatlamıştır garanti
Ya korkarım yakında benim yerime çocuk da yapsınlar dersin senYani yıl olmuş 2021 yapsınlar bir zahmet dimi yanikanda kovid ölçen test kitlerini bile yaptılar yaa, kesinlikle bu işin arkasında hastane lobisi var, yani bir bakıma büyük bir sektör bu
Kuzum ben çatladığını şöyle anladım. sabaha karşı kasıklarım çok ağrıdı, yumurtalıklarım falan o kadar ağrıdı ki iki büklüm kaldım. Ben de çok etki oldu. Bazısı da hiç hissetmiyor ama çatlatıyor. Bi de senin yumurtaların bayağı büyüktü. Ondan olmasa da kendi çatlardı zaten bikaç güneAmin inşallah
Evet canım hele dün o kadar fazlaydiki bugün gurultu geçti ama adet ağrım devam ediyor benimde şu an sol tarafima bir ağrı oturdu mesela sol kasığımda ağırlık hissediyorum sankiKübracım sana bir şey soracağım, rahmin tarafında karnın böyle gurultu ediyor mu sanki adet olacak gibi? Benşm sadece adetten önce ve adet döneminde olurdu ama 3,4 gündür var adet olcam sanıyorum hatta..
Öyle mi oldu acaba ya inşallah güzel sonuç alabilirizBaşka bi hastayla karıştırmış olabilir canum seni. Çünkü ilacı sen istemişsin. Kendi kendine neden verdim acaba diye düşünüp bu sonuca vardo heralde
İnşallah canım benim sen içini ferah tut. Sağlıkçılar çok iyi değil bu araÖyle mi oldu acaba ya inşallah güzel sonuç alabiliriz
Amiiin insallah gönlü güzel arkadaşımYaaa annesi ufacıcık bişeyyy ama sen yine de hissediyorsun o tatlışıannelik ne güzel. İnşallah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirirsin kuzum. Kolay bir doğumun ardından sağlıklı bir bebek alırsın kucağına. Ömğr boyu seni hüç üzmez, hayırlı bir evlatcık olur sana. Sen nasıl uğraştıysan onun için nasıl sevdiysen hep karşılığını alırsın inşallah. O küçücük yavruya kocaman sevgiler besliyoruz ya o da aynısını sana göstersin inşallah.
Klasik duamı da edeyim hayırlı sağlıklı güzel yüzlü güzel huylu güzel kaderli bi evladın olsun inşallah canım.
Dualarında bizi de unutmadığım için sağ ol kuzucum. Darısı bizlerin de başına inşallah amiiinnnn
Pazartesi geri ararsın canım. O zamana ladar sakin olmaya çalış.Kızlar ben bugün kan verdim ya hepatit b benim çok çok yüksek çıkmış ya ben çalışırken sağlık ocağı 5 kere aramış bakamadım geri aradığımda da kapanmıştı korktum şimdi
Canım ağrılar olağan şeyler çooooook okudum aynı adet olacak gibi ağrılar diye tabir ediyorlardı, strese sokma kendiniEvet canım hele dün o kadar fazlaydiki bugün gurultu geçti ama adet ağrım devam ediyor benimde şu an sol tarafima bir ağrı oturdu mesela sol kasığımda ağırlık hissediyorum sanki
Ah kübraya gelince normal, kendine gelince adet olacağım açılınCanım ağrılar olağan şeyler çooooook okudum aynı adet olacak gibi ağrılar diye tabir ediyorlardı, strese sokma kendinirabbim ne dilerse o en zor kısmı başardın bebişin tutunur sımsıkı inşallah
Ben ben benKızlar belırtı olarak ayak agrısı bacak agrısı olan varmı evdeyım ıs falanda yapmıyorm ona bagladım yanı hıc agrı olmazdı
Evet doğru diyorsun ablamda hamileyken ben her ay adet zamanımda ağrı çekip ağladım ağrıdan diyor normal ama içimde bir korku var atamıyorum bir türlü niye böyle bilmiyorumCanım ağrılar olağan şeyler çooooook okudum aynı adet olacak gibi ağrılar diye tabir ediyorlardı, strese sokma kendinirabbim ne dilerse o en zor kısmı başardın bebişin tutunur sımsıkı inşallah
Hahahahahaha gizem öldümmmmAh kübraya gelince normal, kendine gelince adet olacağım açılınkız kendine de söylesene bunları balım
Benimde çok ağrım oldu ama benim karnım ağrıyo iğneden sonra hala devan ediyo ağrıKuzum ben çatladığını şöyle anladım. sabaha karşı kasıklarım çok ağrıdı, yumurtalıklarım falan o kadar ağrıdı ki iki büklüm kaldım. Ben de çok etki oldu. Bazısı da hiç hissetmiyor ama çatlatıyor. Bi de senin yumurtaların bayağı büyüktü. Ondan olmasa da kendi çatlardı zaten bikaç güne
Amin inşallah bakalım canımAmiiin canımm inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?