- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Hepimiz için umut her daim vardırBende umut yok da oyle sizlerle muhabbet güzel oluyor diye buralara sardim
Umut bizden takdir rabbimden, beklesen bile bunda da vardır bir hayır elbetHayırlısı ayyy azcık kendimi eğleyim de 5 mayısa kadaryapabilirsem tabi o zaman üzülürüm. Şimdi erken
Dünya üzerinde bi bunlar oruç sanki paşalarım. Aman dokunmayın sakın, sinirliliklerine bahane hazır çünküValla kuzu inan ki delirtiyor derdi ne olacak oruç ya beyefendi ondan tipik erkek hali işte valla artık burama kadar denir ya o raddeye geldim
Ben bu ay denemeye başlayacaktım eşim yazin dedi tamam dedim ,yaz yaklaştıkça bende cesaretimi kaybediyorum gibi bakalım artikHepimiz için umut her daim vardırbilemeyiz geleceğin bize ne getireceğini dua ediyoruz hep birbirimize inşallah biri vesile kılınır amin
Evet ya çok doğru dedin bizde tutuyoruz biz de mi öyle olalım ama yok kadınlar öyle olamaz demiDünya üzerinde bi bunlar oruç sanki paşalarım. Aman dokunmayın sakın, sinirliliklerine bahane hazır çünkü
Canım aslında o erken yapıp görenlerin adet döngüleri ile alakaalı bir durum. Döngüsü 30 gün sürüyorsa erken yaptığında bile 15 gün geçmiş olur. ama mesela klomen, femera tarzı ilaç kullanınca, biraz daha geç çatlıyor yumurta. Ben iğneden 15 gün sonra en erken çıkabileceğini çok yerde okudum. Hadi 13 olsun. Ama daha erken çıkması mucize gibi olur o yüzden naaaapıyoruuuzzzz can sıkmıyoruzHah aradığım şey buydu, ben de sabah çıkmayınca bi üzüldüm. Acaba değil miyim yoksa daha erken mi diye. Ama adete 6 gün kala diyorlar ya o da 14-6=8 yapıyor. 8.gün çıkması lazım yani ama bilemedim. Kendimi biraz avutmam lazım
Hayırlısı kuzum o zaman. Onun da vardır ni düşündüğü (inşallah) biz hep buralardayız. Ümidini kaybetme sakın. Birlikte devam ediyoruz yolaBen bu ay denemeye başlayacaktım eşim yazin dedi tamam dedim ,yaz yaklaştıkça bende cesaretimi kaybediyorum gibi bakalım artik
Ovalasyon testi yapmadım çünkü yumurlama haftam da doktora gitti günleri söyledi şu günlerde ilişkiye gir dedi, ve o arada estrofem ve progestan kullandim, vallah bende vücudumu tanıyamıyorum artık çok değiştimerhaba cnm benimde öyle sol kasık ağrım bacağıma vuruyor hatta ama adete 1 hafta kala göğüs hassasiyetim fazlasıyla olur hiç bir belirti yok bat 30nisan ama geç yumurtlama oldu 4 mayıs gibi bekliyorum ama bakalım dün akşamki ovulasyon testim 2çizgide kırmızıydı yine mi yumurtluyorum anlam veremedim arada lekelenmem oldu ama gecen ay fitil kullanmıstım ona yordum artık vucudumu tanıyamıyorum sen ovulasyon testi yaptın mı
Ay bi de kabul etmiyorlar. Oruçta uzak kalınması gereken guruh bunlarEvet ya çok doğru dedin bizde tutuyoruz biz de mi öyle olalım ama yok kadınlar öyle olamaz demioruç tutuyorsa kendilerine tutuyorlar böyle yaparak orucu da araya veriyorlar söyledim bu yüzden böylesin diye ama oruçla alakası yok sen öyle yapmasan ben böyle olmam diyor hep bahanesi de hazır
Oh aradığım laflar işte bunlar yaCanım aslında o erken yapıp görenlerin adet döngüleri ile alakaalı bir durum. Döngüsü 30 gün sürüyorsa erken yaptığında bile 15 gün geçmiş olur. ama mesela klomen, femera tarzı ilaç kullanınca, biraz daha geç çatlıyor yumurta. Ben iğneden 15 gün sonra en erken çıkabileceğini çok yerde okudum. Hadi 13 olsun. Ama daha erken çıkması mucize gibi olur o yüzden naaaapıyoruuuzzzz can sıkmıyoruz
Canım benim 2 mayıs. Memelerim ağrıyor mu diye mıncıklamaktan bir hal oldum. Ama hiççççççççç belirtim yok maalesef, aynı durumdayız ben de umutsuzluğa kapılıyorum bazen, ama sonra geçen aylarda heryerim ağrıdı da ne oldu belki de belirtisi budur diyorum ve bekliyorum yapacak bir şey yokYa kızlar reglme 5 gün kaldı ama bende hiç belirti yok buraya belirti yazanları görünce bir umutsuzluğa kapılıyorumgerçi yumurtlamamın üstünden daha 9 gün geçti normal mi acaba ? Benim gibi 4 mayısı bekleyenler sizde durumlar nasıl
Kuzum herkes belirti yaşamıyor ki. Bünyeden bünyeye değişiyor bu. Ben bi kere gebe kaldım onda da adetim 2 hafta geçmiş unutmuşum, ne belirti yaşadım ne bişey. O yüzden belirtiye odaklanma. Belirti gebelik getirmiyorYa kızlar reglme 5 gün kaldı ama bende hiç belirti yok buraya belirti yazanları görünce bir umutsuzluğa kapılıyorumgerçi yumurtlamamın üstünden daha 9 gün geçti normal mi acaba ? Benim gibi 4 mayısı bekleyenler sizde durumlar nasıl
Senin iğne üstünden 9 gün geçti daha 36 saat sonra çatlıyor 7 gün de döllendi geldi derken ohooooooOh aradığım laflar işte bunlar yamikemmelsiniz oh biraz daha rahatladım. Neyse 5 mayısta 2. Çizgi görürsem acaba demeyeceğim artık şüküüürrr sağ ol balım
Öf çok uzun yaSenin iğne üstünden 9 gün geçti daha 36 saat sonra çatlıyor 7 gün de döllendi geldi derken ohoooooo
Güzel haberler alacağız inşallah güzelllllllÖf çok uzun yaaynen daha hesaplayınca daha döllenmeden sonra 8e ulaşmamış bile oluyor öf. Amaaan neyse hep 5 mayısa dua ettik zaten o gün öğreneceğim inşallah amin
Ayy vallahi bende aynıyım ya hayır bu ay hiçte şişmediler sanki bir tuhaflarCanım benim 2 mayıs. Memelerim ağrıyor mu diye mıncıklamaktan bir hal oldum. Ama hiççççççççç belirtim yok maalesef, aynı durumdayız ben de umutsuzluğa kapılıyorum bazen, ama sonra geçen aylarda heryerim ağrıdı da ne oldu belki de belirtisi budur diyorum ve bekliyorum yapacak bir şey yok
Ayy inşAllah canım ya doğru haklısın en iyisi bekleyip görmekKuzum herkes belirti yaşamıyor ki. Bünyeden bünyeye değişiyor bu. Ben bi kere gebe kaldım onda da adetim 2 hafta geçmiş unutmuşum, ne belirti yaşadım ne bişey. O yüzden belirtiye odaklanma. Belirti gebelik getirmiyorçoğu zaman adet getiriyor hatta
AaaaminGüzel haberler alacağız inşallah güzelllllll
Aynen kuzucum. Çok az kalmış bak. Senin 4 mayıs ardından ben 5 mayıs arka arkaya pıtır pıtır döküleceğizAyy inşAllah canım ya doğru haklısın en iyisi bekleyip görmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?