Sağlıkla gelsin hayırlı olsun canımBat 5 Mayıs'ta olabilir 2 Mayıs'ta 5 i baza alıyorum ben şu an canım bazen 3 gün geri geliyor bazen gelmiyor tam gününü kestiremiyorum
Kimin için ayAma ben senin için heyecanliydimmm
Tamam canım 13 30 da gidicem doktora yine ilacı yazar belki doz yükseltir bakalimbakarken baktım testlerime 3.7 miş neden böyle yüksek çıkıyor acaba
Amiiiin inşallahŞimdiden gözün Aydın kuzum sağlıkla ilerler hamisligin
merhaba cnm benimde öyle sol kasık ağrım bacağıma vuruyor hatta ama adete 1 hafta kala göğüs hassasiyetim fazlasıyla olur hiç bir belirti yok bat 30nisan ama geç yumurtlama oldu 4 mayıs gibi bekliyorum ama bakalım dün akşamki ovulasyon testim 2çizgide kırmızıydı yine mi yumurtluyorum anlam veremedim arada lekelenmem oldu ama gecen ay fitil kullanmıstım ona yordum artık vucudumu tanıyamıyorum sen ovulasyon testi yaptın mıBen sol kasiklarim agriyor, ve normalde 1 hafta kala göğüslerim agri yapardı ama adetimi 5 gün var daha hiç ağrimiyor
Yaaa ne bilim tahmini yumurtlama dönemi üstünden 10 gün geçti daha bana iğne vurulmadı, olsa bile çıkmaz heraldeBen nile yaptımmmmm hadiiii
Napalım burda nefes alıyoruzHayır da 3 4 gündür bu coşkumuz ne hakkaten 7 24 burdayız
Hah aradığım şey buydu, ben de sabah çıkmayınca bi üzüldüm. Acaba değil miyim yoksa daha erken mi diye. Ama adete 6 gün kala diyorlar ya o da 14-6=8 yapıyor. 8.gün çıkması lazım yani ama bilemedim. Kendimi biraz avutmam lazımYaaa ne bilim tahmini yumurtlama dönemi üstünden 10 gün geçti daha bana iğne vurulmadı, olsa bile çıkmaz heralde
Senin icinnKimin için ay
Bence hala umut var canimHah aradığım şey buydu, ben de sabah çıkmayınca bi üzüldüm. Acaba değil miyim yoksa daha erken mi diye. Ama adete 6 gün kala diyorlar ya o da 14-6=8 yapıyor. 8.gün çıkması lazım yani ama bilemedim. Kendimi biraz avutmam lazım
Ayyyy yesinler seni tatlış anniş adayıSenin icinn
Ben senin için de heyecanliyimmYaaa ne bilim tahmini yumurtlama dönemi üstünden 10 gün geçti daha bana iğne vurulmadı, olsa bile çıkmaz heralde
Valla kuzum analiz yeteneğin çok iyi öyleyim cidden bu arada ben hastaneye yeni gifiyusabah eşimle tartıştım sinir etti beni öğle molasının geçmesini bekliyorumYürümek çok iyi ya seviyordum oysa tam herkes ne güzel zayıflamışsın demişken
O Kesin zaten eminim sende öyle yapı varneyse geçelim bunu uykucum da geldi ama sahur birşey kalmadı
Bende umut yok da oyle sizlerle muhabbet güzel oluyor diye buralara sardimAyyyy yesinler seni tatlış anniş adayıben de hepimiz için heyecanlıyım
Hayırlısı ayyy azcık kendimi eğleyim de 5 mayısa kadarBence hala umut var canim
Aynen canım molanın bitmesini bekliyorumBencede git kendi kendine düşünüp yeme kendini baksın söylesin ona göre hareket edersin
Canım ben 8 yıldır spor yaparım hep 60 kiloydum ama pandemi olunca Eve kapandım birde isten ciktim evlendigim icin sehir değiştirdim ailemden uzağım hergun onları özler ağlarım 4 ay oldu alisamadim başka bi sıkıntım yok çok şükür şuan 69 70 kilo oldum 1 senede 10 kilo aldım açıkçası yasaklar bitince tekrar spora baslicam yemek olarak düzenli beslenirim ama bazen kaçırdığım seyler oluyor. Ramazanda diyet yapamıyorum ama yememe içmeme dikkat etmem lazım artık. Tiroit yüksek olunca gebelik olmuyor mu acaba bu ay da ümit yok ozamanYüksek ya ilaçla az düşmüş kullandığın halde. Şey kaç kilosun birde yediğin içtiğin şeylerle alakalı da olabiliyor? Prolaktinin iyi birazcık yüksek ama referans aralığını geçmemiş. Çok taktığın birşey mi var senin.
Ay bu kocalarValla kuzum analiz yeteneğin çok iyi öyleyim cidden bu arada ben hastaneye yeni gifiyusabah eşimle tartıştım sinir etti beni öğle molasının geçmesini bekliyorum
Etiketlerim canım seni de teşekkür ederim inşallahBanada haber verin merak ettim hadi hayırlı haberler al inşallah
Valla kuzu inan ki delirtiyor derdi ne olacak oruç ya beyefendi ondan tipik erkek hali işte valla artık burama kadar denir ya o raddeye geldimAy bu kocalardelirtirler insanı. Derdi ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?