Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy Hadi inşallah güzelce artar değerlerin benim de döngüm 25 gün ama yumurtlama 14,15 günde oldu sanırım o yüzden henüz çıkmaz heralde erken yapmayacağım batı bekleyeceğim

Mr çekindim adet yeni bitti diye yoksa riske atmazdım insallag fıtık yoktur yarın ne çıkacak bakalım ağrılar tavan ayaklarda tavan=/

Ayyy Hadi inşallah güzelce artar değerlerin benim de döngüm 25 gün ama yumurtlama 14,15 günde oldu sanırım o yüzden henüz çıkmaz heralde erken yapmayacağım batı bekleyeceğim
İnşallah canım seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah

Canim açıyor canimm bel ağrısından bezdim

Şımar o da yakışıyor amma

Çok teşekkür ederim canım merak ettiğim cvbı aldım
Ben bilmiyordum 3 gun ictim her gun peçeteye lekelenme gibi geliyordu sildigimde geliyordu neden acaba dedim 3 gun sonra ilac bitti ertesi gun söküldü dedim ilactanmis 3 gun arti 5 gun adet 8 gün oldu bana

Kızlar regle bir hafta kaldı. Hafiften adet sancısı başlayacak gibi. Bu ay olmadı galiba Erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Ne zaman yapmak lazım?
adete 3 gün kala yap cnm bende 5 mayıs bat ozaman yapacağım inş.pozitifleri görürüz

Kızlar regle bir hafta kaldı. Hafiften adet sancısı başlayacak gibi. Bu ay olmadı galiba Erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Ne zaman yapmak lazım?
Kuzum benim de öyle oldu hatta dedim tüh erken geliyor sonra durdu ağrılar ve şuan hiçbir şey yok! Ama galiba herkes bu tarz şeyler yaşayabiliyor. Bence batı bekle, en temizi

Kızlar resmen ergenliğe girmiş gibi bütün yüzüm sivilce doldu. Zaten psikolojim bozuk artık aynalara bakasım da gelmiyor, biri sönüyor diğeri çıkıyor, elimde rahat durmuyor oynaya oynaya iz yapıcam. Off şöyle sağlam bir ağlayasım var

Toplu atayım canım
Canım 7,9,11. Gün aynı koyulukta gibi. Testi aldığın sayfaya bi sorsana. Neden böyle olmuş ki. Ben bu testi hiç kullanmadım ama böyle 2sinin aynı koyulukta olduğu günler yumurtlama diye yorumlanıyor. 3 defa da yumurtlaman çok olası değil. Ondan şaşırdoö ben de

Bu kadar derde tasaya bebem ne kıymetli olur hemen olsa belki sizlanirdim ağlıyor ediyor diye belki ondan zorlastiriyordur Allahim

Bat 10 mayıs , bakalım ne olacak... bu ayı çok iyi değerlendiremedim gibi...misafirim vardı yatılı 2 gün pas geçti ( evde başkası varken rahat olamıyoruz da ) , 3 gün de biz istemedik ramazan yorgunluğu, üşengeçlik, tripleşme sadece 3 kez oldu sat 10 nisandan beri ( birini korunarak yaptık , pike yakın olsun diye bekledik, sperm kalitesi artsın diye) off ovu test de yapmadım bu ay, şansıma artık tutarsa...

Kuzum buna tam yorum yapmıyorlar, engelleyedebilir ama engellemeyedebilir diyorlar. İçinde asit oranı fazla oluyormuş akıntının o da spermleri öldürebilir, yoğunluğu da geçmesini engelleyebilir diyorlar. Ama bunu kesin söylemek de imkansız diyorlar. Genelde antibiyotik yazıyorlar sana yazamadılar mı? Yara falan mı varmış akıntı genelde ondan oluyor. Onun için de fitil veriyorlar.

Ay tek ilişkiyle tutturan var grupta tasalanma hiç olası varsa oluyır

Ah güzel düşünceli kuzum benim nasıl duygulandım şuan lütfen o avuç içinden öpün onu allahım esirgesin inşallah kardeş gelsin inşallah güzel kuzuya
Öperim çok sizin için de inşallah kalbinde annelik duygusu olan herkesin kucağı dolsun, mutlu mutlu haberler alalım hep birlikte

Kızlar gögüslerim agrısı çoklaştı belim ağrıyor fena kırmızıları görcem ben herhalde bide göğüs uçlarım büyüdü beyaz beyaz oldu

Ben bilmiyordum 3 gun ictim her gun peçeteye lekelenme gibi geliyordu sildigimde geliyordu neden acaba dedim 3 gun sonra ilac bitti ertesi gun söküldü dedim ilactanmis 3 gun arti 5 gun adet 8 gün oldu bana
İşte tecrübe oldun bana sende bende sormasam bilememiş olsaydım seni sorup cvp arayıp dururdum aklıma yazışmaların geldi dedim dur bir bilene sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…