Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kafamı duvarlara vuracağım gerekirse ama bekleyeceğim yinede :) geçen ayki gibi uzulmektense beklemek daha iyi

Kizlaar bat 5 Mayıs erken gebelik testi yaptim geçen ayda kimyasal gibi birşey yaşamıştım beta 0 lanmıştı testime bakarmisinizcok heyecanlandim
Allahhh Allahhhhhh çatlama iğnesi yapılmadı dimi sana? Eğer hayırsa kesin bir şeyler var hemen kan testi ver.

Kızlar ben şok sonuca bakılırsa hamileyim
Oooo baya hamilesin işte hemde kop koyu geçti mi tarihin? Kızz ikiz mi yoksaaaaa

Aman yarabbim hamiş haberleri yağmur gibi yağıyor Allah hadi darısı bizlere inşallah

Cnm ya bugün devamı gelmedi devam edeyim mi masaja dün baya gelecek sanmistim
Tabiki et canım
İyice sökülene kadar devam et artık bittiğinde ovulasyona başla masajla yumurtlaman erken olabilir

Ovulasyon takibi yapmadım 17-18 ve 21 i degerlendirdim sadece uygulamalardan biri 17 yi diğeri 21 i gösteriyordu 21 i tutsa bu kadar erken görünmezdi sanırım testte eğer varsa bebiş 17 yada 18 i muhtemelen
O zaman 9-10 gün geçmiş... erken gebelik testi miydi bu canım?

Bat : 6 Mayıs
Ay : 3 aydır istiyoruz

MaviliGizem sen arı sütü bal polen nasıl kullanıyorsun bende aldım ama yazmıyor üstünde dün bir tatlı kaşığı yedim çok mu sence? Nerdesin seni aradı gözlerim
Doğru kullanmışsın balım. Her gün bir çay kaşığı yiyorum ben. O kadar çok vitamin mimeral kullanıyorum ki zehirlenmesem bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…