İnşallah doktorum yoktu o gelmemişti ona öğlenden sonra gelecekmiş adet olunca aşılama başlayacak mıyız onu da sorucamAyyy hadi şükür yüsracım inşallah hiçbir sıkıntı olmaz kapanmadan sonra bebekle çıkarsın
Ay hayaller gerçek olsun, Allah sağlıklı yavrucaklar versin inşallah aminAmin inşallah demesi bile çok güzel
Test yapsammiki kızımdada 5 gün önce yapmıştımHımm o zaman bebek olablr inşallah vardır
Allah daha fazla bekletmesin inşallah yüsracım, gönlünü yormasın inşallah. Bu gücü ve enerjiyi yavfuna bakmakşa harca inşallah aminİnşallah doktorum yoktu o gelmemişti ona öğlenden sonra gelecekmiş adet olunca aşılama başlayacak mıyız onu da sorucamsonu güzel şeyler olsun ya hamişlerle tanıştım burada da rahat durmuyorum çok tatlılar göbişleri ne güzel ya dedim içlendim
Ayyyyy canım inşallah seninde göbişin dolacak bebeğin seninle olacak birgün hamileyim kızlar diye yazdığını göreceğizİnşallah doktorum yoktu o gelmemişti ona öğlenden sonra gelecekmiş adet olunca aşılama başlayacak mıyız onu da sorucamsonu güzel şeyler olsun ya hamişlerle tanıştım burada da rahat durmuyorum çok tatlılar göbişleri ne güzel ya dedim içlendim
Daha garanti olur kuzu. Ovitralle falan kullanmadıysa kim tutar seniTest yapsammiki kızımdada 5 gün önce yapmıştım
AminnnAllah daha fazla bekletmesin inşallah yüsracım, gönlünü yormasın inşallah. Bu gücü ve enerjiyi yavfuna bakmakşa harca inşallah amin
İnşallah balım inşallahAminnnBana ettiğin dualar sana da güzellikle dönsün gizemcim inşallah hep birlikte tatarız yaşarız
Şunu okurken hayal ettim de varya o bile nasıl mutlu ediyor inşallah canım İnşşallah hepimiz bu heyecanı yaşar paylaşırız yaaAyyyyy canım inşallah seninde göbişin dolacak bebeğin seninle olacak birgün hamileyim kızlar diye yazdığını göreceğiz
InsallahhBende buna ayrı seviniyorum hastaneye geldikçe şükür ediyoruminşallah güzelce adetim de gelir
Bende duygusalım biraz dışarıdayım diye yapmıyorum öyle şeyler gözlerim doluyor tutuyorum kendimiİnşallah balım inşallahben bugün biraz duygusalım. Yazarken falan hep ağlıyorum allah hayırlısını versin inşallah
Eve gelince sarılır sarılır ağlarız artık.Bende duygusalım biraz dışarıdayım diye yapmıyorum öyle şeyler gözlerim doluyor tutuyorum kendimi
kuzum yumurta içi sıvı dolu keseciklerde yaşıyor ve olgunlaştıkça bu keseyi yırtıyor sıvı akıyor ovulasyon testim pik yaptığında aktı üç gün sürdü çok merak ediyordum bende testle teyit etmiş oldumKızlar akışkan şeffaf sıvı artışı yumurtlama başlamadan önceki belirtiler arasında geçiyor ama tam olarak bilgi bulamadım, bu sıvı olduğu gün mü yumurtlama oluyor ya da takiben ne zaman oluyor? Gün boyu akıntı oldu akşamda sağ kasığımda ağrı oldu. Şuana kadar hiç araştırmadım, burdan daha iyi öğrenebileceğim bir yerde yok bence, yorumlarınız bekliyorum :)
Sen böyle yapacaksan biz ölekben 3 yıldır deniyorum doktor tüp bebek önerdi diye salak doktor diyip çıldırıyorum. Aşılamayı belki 6 ay sonra düşünürüm diyorum o da belki. Çocuk evlat edinmek konusu ise iyiliktir sevaptır diye yapacaksan ne ala ama bi boşluğu doldurmak için ise aynı iç güdü görülmüyor. Aynı bağ kurulmuyor yazık o çocuğa da sana da
Aminn insallah ay sonunda çift çizgili testlerinizi görürüzEve gelince sarılır sarılır ağlarız artık.Bu ayın sonunda da mutluluktan ağlarız inşallah hem senin hem benim hem burdaki herkes için. Dualarımız kabul oldu diyem
Konu benim evlilik yaşıma nerden geldi anlamadım ki ben şimdiYaaaa benim kardeşim 21 yaşında evli değil ben 23 yaşında evlendim diye bi sürü kızdılar bana çok erken diye dur bi daha bismillah 20 yaş mı bi bırak bakalm neden olamayacakmışsın ki herşeyin başı sabır hepimiz olcaz Allah ın izniyle
Bu çok güzel bir şey. Dedim ya böyle düşünüyorsan ne alaay güldürdün beni sağol evlat edinme fikri aslında şöyle var ordaki çocuklarla vakit geçirdim hepsinin bir koruyucu aileye, sevgiye ihtiyacı var... gerek yetimhane şartları gerek sevgi evleri olsun hepsinin işleyişini ve o çocukların yaşam tarzlarını biliyorum. Kendimden bir parça bulduğum için ve küçük bir yavruya umut olabilmek için istiyorum ve evet boşluğu doldurma kısmına gelince ise elbette bu da var ama evlat edinmeyi istemek veya koruyucu aile olma fikrimin ana sebebi tamamen o çocukları görmem, ne hissettiklerini en ince ayrıntısına kadar hissetmemden kaynaklı... çünkü hiç bir yetimhane ve sevgi evi aile sıcaklığını hissettiremiyor.. çabalanıyor birçok şey yapılıyor ama bir çocuğun biyolojik olmasada bir aile’de büyümesi yetimhane vs sevgi evinde büyümesinden çok daha iyi... ben bunun bilincinde olduğum için en önemliside sevgi evinin yetimhanenin nasıl bir yer olduğunu bildiğim için istiyorum.. dedim ya kendimden bir parça görüyorum o çocuklarda
Eger degerlerin normalse min 1 sene normal olmamasi.daha kucucuksun ne tup bebegi yahu.
Mirza diye bebek burada solunum sorunu yaşıyormuş ona yardım toplanıyorEve gelince sarılır sarılır ağlarız artık.Bu ayın sonunda da mutluluktan ağlarız inşallah hem senin hem benim hem burdaki herkes için. Dualarımız kabul oldu diyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?