herkeste farklı anlamı oluyor işte yumurtlamıştım o ay doktorum baktı ama çatlamış mı muamma.Benimde şuan öyle canım
Kuzum sada hastanesi dr özlem özbilenInşallah öyledir canim bende amh baktırıp özel e gidicem doktorun ismini verirsin
Aaa hiç öyle düşünmemiştim çok mantıklıYumurtalar art arda buyuyunce boye okuyor
Bence de mantikli uzun arastrmalar sonucu bu kaniya vardmAaa hiç öyle düşünmemiştim çok mantıklı
Walla araştırmama gerek yok tuttum bu teziniBence de mantikli uzun arastrmalar sonucu bu kaniya vardmtabi tek yumrta olsa derm catlamadi kist oldu. Ama yumrta fazla olunca sirayla buyuyorlar we yumurtlama gorunuyor dedm
Canım tebrikler tekrarYusra-61 canım bugün kaset test yaptım şükür o da pozitif regl günümdü bugün rabbim tez zamanda burada bekleyen herkese nasip etsin. Tabi benimkini de bu sefer sağlıklı bir şekilde doğurmayı belirti olarak regl ile her şey aynı farklı olarak sadece normal dışı bir uyku hali oldu bir de bulantı kusma olmadan sürekli içim bulanıyordu. Seninde tez zamanda güzel haberini bekliyorum olduğu anda muhakkak beni etiketle
Teşekkür ederim canımCanım tebrikler tekrarne zaman gidiceksin kan testine? Hayırlı haberler al inşallah canım darısı bizim başımıza. O uyku hali ve iç bulanması bende de var ama havadandır diyorum
Nasip kısmet artık bakalım ya vardır inşallah bizim de bi nasibimiz hayırlısıyla ya Allah çok aratmaz inşallah hiç birimizeBnde aynıyım kısmet artık
Git kuzu haberdar et bizi yine. Umut oldun bak ne güzelTeşekkür ederim canımyarın gitmeyi düşünüyorum kaç gün var regle belki de havadan değildir inşallah değildir
Buarada iki ilaç yazıldı belki size de bir faydam dokunur diye paylaşmak istedimKızlar bugün doktora gittim 7 cmlik kocaman kistim şükür artık yokişin ilginç yanı çikolata kistim var ve sürekli sağda çıkıyor, bugün adetin 5. Günü doktora gittim tüm değerlerimin eskiye oranla çok iyi olduğunu öğrendim ve önemlisi kist olan sağ yumurtalığımda kist gider gitmez 14 ml yumurtam oluşmuş ama bugün adetin 5. Günü sizce normal mi?
Normal cnm adetten hemen sonra catlayan yumrtalar var.benim abimin esi adetten hemen sonraki gunku tek iliskiyle hamile kaldi. Simdi gelelim kisti naptin ne kullandin da yok ettinKızlar bugün doktora gittim 7 cmlik kocaman kistim şükür artık yokişin ilginç yanı çikolata kistim var ve sürekli sağda çıkıyor, bugün adetin 5. Günü doktora gittim tüm değerlerimin eskiye oranla çok iyi olduğunu öğrendim ve önemlisi kist olan sağ yumurtalığımda kist gider gitmez 14 ml yumurtam oluşmuş ama bugün adetin 5. Günü sizce normal mi?
Yok artık ben kocamı uyandırayım en iyisiNormal cnm adetten hemen sonra catlayan yumrtalar var.benim abimin esi adetten hemen sonraki gunku tek iliskiyle hamile kaldi. Simdi gelelim kisti naptin ne kullandin da yok ettin
Bilmiyorum kuzum ya bu ay hiç istekli değilim birlikteliğe, olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Eşim az önce geldi yorgunum uyuycam dedimOlsun canım zaten yumurtlamayı değerlendirmişsin ertesi gün çatlama olmuş görünüyo inşallah tutar
Valla mesajı açarken acaba hamile mi ki dedimYusra-61 Yüsracım geçen ay ilk defa bir gruba yazılmıştım o ay olmadı sayılır ama bu ay oldu 3 Haziran dı bat. Sana yazmak istedim o yüzden. Uğurlu geldi grup sanırım Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hepinize bolca dua ediyorum
Esracım dostinex ben kullandım çok iyi geldi benim 30 du düştü 15 oldu sen dostinex kullan çok iyi gelir. Şeyi merak ediyorum baş ağrısı olmadı mı hiç sendeSorayim onada canim @Selizay ilaclar iyi geldimi sana dostinex ve angucaston verdi doktor
Inşallah 1 ay dikkat edin kendime kür vs hic bisey içmem zaten bakalim ne olcak canim
Ne demek seviliyorsun canım benim sana çookça dualar edeceğim inşallahYusra-61 canım bugün kaset test yaptım şükür o da pozitif regl günümdü bugün rabbim tez zamanda burada bekleyen herkese nasip etsin. Tabi benimkini de bu sefer sağlıklı bir şekilde doğurmayı belirti olarak regl ile her şey aynı farklı olarak sadece normal dışı bir uyku hali oldu bir de bulantı kusma olmadan sürekli içim bulanıyordu. Seninde tez zamanda güzel haberini bekliyorum olduğu anda muhakkak beni etiketle
Yarin hastaneyi arar sorarım canim yapan yere giderim bende değerler çok güzel 2 ay önce benimde güzeldi ne değiştirdi anlamadimBen kanuniye gittim orda amh bakmadılar mesela ama Süleymaniye kadın doğum Hastanesi'ne de gttim orası kadın doğum hastensi orda ben söylemeden amh istediler direk o yüzden öyle söyledim bir bak sende o şekilde istersen.amh henüz çıkmadı diğerleri normal görünüyor ek olarak TSH da bakmışlar oda 2.53 cikdi
Incir yumurta kalitesi için yumurtlama zamanı yemiştim günde 1 adet 3 4 gün o kadar canim ama çok dikkat etcem artık herşeyeZaten ben burada bangır bangır bağırıyorum kafamıza göre kür içmeyelim. İncir yeme süt yapacak şeyler tarçın mesela bunlardan uzak dur yinede ilaç iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?