Canimmmm herseyin hayirlisi olsun morel bozukligunu kendimde hissettim 2 yildir her ay ayni hüsrandi ,öyle kafadan sil demeklede silinmiyo kendin artik yeter dedigin anda oöuyoo belkide bikac güne degisir biraz bekleyelim
Cnm senin bat ne zamndi ovulasyon neden kipkirmizi deilMaviyide bugün öglen yaptimmmrahatladimmmmm ,normal test diger yesil de Ovulasyom testiii
Benim daha 3 gün var baza kuzummm dün silikti bugün koyulasmisCnm senin bat ne zamndi ovulasyon neden kipkirmizi deilteziz yanlis demekki
Insallahhhh canimmmm aksam.sonucumu ögrenicemmm kan verdim sabah insallah yanilma olmazHayırlı olsundarısı bize insallah
Yok dogru kuzum oglumd bata 1 gün kala ovu sayesinde ögrendim aama bunda daha 3 gün var belki ondandie herg0n deniyorum regl günümde tekrar yapicam yine yollicam burayaCnm senin bat ne zamndi ovulasyon neden kipkirmizi deilteziz yanlis demekki
Sonucunu ben de çok merak ediyorum mutlaka yaz olur mu?Insallah güzel sonuçların çıkarInsallahhhh canimmmm aksam.sonucumu ögrenicemmm kan verdim sabah insallah yanilma olmaz
Yazarim.tabiii insallah simdi aradim daha cikmamis insallah aksama yetisir hemen yazicammm daha esime söylemedimSonucunu ben de çok merak ediyorum mutlaka yaz olur mu?Insallah güzel sonuçların çıkar
Kuzum cokkk sevindimCanimmmm herseyin hayirlisi olsun morel bozukligunu kendimde hissettim 2 yildir her ay ayni hüsrandi ,öyle kafadan sil demeklede silinmiyo kendin artik yeter dedigin anda oöuyoo belkide bikac güne degisir biraz bekleyelim
Aynen cnm deneyip bize de at. Cok merak ediyorm. Reglden kac gun once kizariyor.Yok dogru kuzum oglumd bata 1 gün kala ovu sayesinde ögrendim aama bunda daha 3 gün var belki ondandie herg0n deniyorum regl günümde tekrar yapicam yine yollicam buraya
Kuzum biz 2 yildir sürekli deniyoruz o ovu zamani pespese oluyodu ama esim takviye almadi 1.5 sene c0nkü oglum olunca biz 2.de hemen olur sandik doktor yanildi sandik olmaz dediginde sonra ben oglumdaki seyleri kullandim fayda etmedi ,en son 3 aydir esim Lcarnitin e vitamini kaüsülü ve keciboynuzu özü kullandi sok bu ayda Mesir macunu almistim ve doggy i uyguladim ama tek fark 6 günün hergününü degil sadece 2 gününü degerlendirdim yum gününe kadar mola verdik 4 gün zaten asidan dolayida halsizdik ilk iliski 4. Gün yum.günü oldu sonra bos sonraki gün oldu tabi bu 2 sene icinde kacirdigim.günlerimde oldu mesela 2 ay Türkiyede oluyofum bisi olmuyodu ,sonra yorgunluk falan derken toplasan 1.5 senedir full calismisiz ama aksam belli olacak bakalim varmi yokmuKuzum cokkk sevindim2 yıldır aralıklar mı değerlendirdiniz peki?? Tam 2 yıl doldu mu sizin
Yarinda denicem.kuzummm sonuc olumluysa adet 1 gün gecene kadar denicem sizin icinAynen cnm deneyip bize de at. Cok merak ediyorm. Reglden kac gun once kizariyor.
Maalesef 3 gün bugün hala gelmedi kırmızılarGerçekten mi
Yaa 6 sayfa okudum o kadar heyecanlandim ki sonuçlarınızı görücez diye, negatif yazınca çok hayal kırıklığı oldu. Yani insan tabi hemen alışıyor ama Allahım daha fazla bekletmesin inşallah.Kirmizilar gelene kadar hepimizde umut var. Şimdi Aysunnn28 in kan tahlilini bekliyoruzBakalim canım silik çizgi bile çıksa sukretcem hayırlısı herşeyin
Daha regl gelmedi valla ama regl belirtileri var canim gönül ister güzel haber vermek ama kısmet belki başka zamana inşallahYaa 6 sayfa okudum o kadar heyecanlandim ki sonuçlarınızı görücez diye, negatif yazınca çok hayal kırıklığı oldu. Yani insan tabi hemen alışıyor ama Allahım daha fazla bekletmesin inşallah.Kirmizilar gelene kadar hepimizde umut var. Şimdi Aysunnn28 in kan tahlilini bekliyoruz
Sende durumlar ne canim ne zamandır deniyorsunuz Y YoncamirrYaa 6 sayfa okudum o kadar heyecanlandim ki sonuçlarınızı görücez diye, negatif yazınca çok hayal kırıklığı oldu. Yani insan tabi hemen alışıyor ama Allahım daha fazla bekletmesin inşallah.Kirmizilar gelene kadar hepimizde umut var. Şimdi Aysunnn28 in kan tahlilini bekliyoruz
Desene temmuzdada beraberizMaalesef 3 gün bugün hala gelmedi kırmızılar
Valla öyle gözüküyor ya bu aşılama falan nasıl işler acaba regl olunca yumurta takibi istim diyorum bide rahîm filmi canimDesene temmuzdada beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?