Aynen canım Rabbimiz elbet verecekAmin canım inşallah ama bn herşeye hazırladım kendimi en kötüsünü düşünüyorum Allah can sağlığı versin herşeyden önce napalım bekleriz
Tamam canım çok sağol bende öyle düşünüyorum ksımet artıkYarın daha iyi silinir diye düşünüyorum canım benim
Günaydın canım bende görüyorum gayet var gidip kan ver bnceGünaydınn kızlariğnemin 14.günü testim böyle hemen ikinci çizgiyi silik bi şekilde gördüm bat 5 haziran. Ne dersiniz var mı sizce çizgi yoksa ben çok olsun istediğim için mi görüyorum
Günaydın canım bende görüyorum gayet var gidip kan ver bnce
Alırlar hastaneye gidin sağlıkocağı almaz çünkü ilk iğne mi acabaDoğuda bir köydeyim canım eşim olay olmazsa erken gelecek gidecez merkeze test için geçen akşam yakın bir ilçenin aciline gittik almadılar kan saatleri varmış o saatlerde alıyorlarmış. Merkezde geç de gitsek alırlar mı ki?
Hastaneye gitmiştim canım eşim rahatsızlandı onu götürdüm kan almadılarAlırlar hastaneye gidin sağlıkocağı almaz çünkü ilk iğne mi acaba
Canım bemde gördüm silik bi çizgi varGünaydınn kızlariğnemin 14.günü testim böyle hemen ikinci çizgiyi silik bi şekilde gördüm bat 5 haziran. Ne dersiniz var mı sizce çizgi yoksa ben çok olsun istediğim için mi görüyorum
Canım bilgilerindeki 43 kilo doğru mu ? Boyun da 1.68’miş. Kilo almaya mı çalışıyorsun, vermeye değil herhalde di mi
Geçmiş olsun canım alırlar bnce ya istersen gitmeden ara özel hastaneyse boşuna gitmemiş olursunHastaneye gitmiştim canım eşim rahatsızlandı onu götürdüm kan almadılarmerkezde alırlar inşallah
Çanım inşallah dualarına kavuşursun tez zamanda rabbim gönlüne göre versinGunaydin fistiklar, Sonunda reglimi oldum 3 gun gecikmeyle bugun ignelerimi alip asilama icin hazirliklara baslicam dua edin bana ne olur
Belki de gorev haline geldigi icindr. Yani dun artik ben yanastm ettim oyle yani ilk defaCanim benimki de ayni yani hatta bende artık üst üste olunca sıkılıyorum sonra sıkıntı oluyo ama hallediyozbikkinlik geliyor kötü amaclı değil ama görev haline geliyor ondan kesinlikle
Tüm dualarım seninle leyloş herşey istadiğin gibi olsun inşallahGunaydin fistiklar, Sonunda reglimi oldum 3 gun gecikmeyle bugun ignelerimi alip asilama icin hazirliklara baslicam dua edin bana ne olur
Hayırlı olsunBugun de testlerim boyle cikti. Cok asiri uyku hali var, bazen karnim bacaklarim ve belim agriyor. Bir de aksamlari usume var. Regle 4 gun kaldi. Umarim her sey normal ilerliyordur
Evet canım 31 diKuzu var ne zamandı senin geciktimi
Cok tesekkur ederimHayırlı olsun
Hayırlısı olsun canım benim inşallah önümüzdeki ayaGünaydın kızlar, tekrar test yaptım negatif. Bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?