- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Anacım taaaaa nerden bulmuşsun bu mesajı. Arkadaşın kocası biraz bir şeyleri yanlış anlamış. Yok öyle bir şey.merhabalar öncelikle konu ne hiç anlamadım ne testi bu ilk kez duydum dr mu dedi biraz bahseder misiniz çok çok geçmiş olsun
Canım sen geç yumurtlama gördün sanırım, biraz daha bekle gelmezse yine test yaparsın.i akşamlar kızlar nasılsınız? Bende hala gelen giden yok
hmm o sayfada kalmışım :)) görünce şaşırdım bilmediğim çocuk olmasına engel olan yeni bir şey var sandım :))Anacım taaaaa nerden bulmuşsun bu mesajı. Arkadaşın kocası biraz bir şeyleri yanlış anlamış. Yok öyle bir şey.
5 haziran kuzumBat ne zaman canım
Cok guldum ya insallh deger de tutarAz önce amuda kalktım ahahha eşim dedi napıyosun sonr tam düşüyordum tuttu ayaklarından havada, noluyo şimdi dediiyice gitsin işte dedim, bunu herkes mi yapıyor biz mi yapıyoruz sadece anlamadım diyor bir yandan da ayaklarımı sallıyor ahahahaha
Daha 4 gün varmış cnm bazen 12. Günde hatta bazen bat geçince çıkıyo belli olmaz ki5 haziran kuzum
Yok canım benim ya baya negatif. Ama gün boyu bol sıvı aldım ve akşam yaptım. Sabah belki tekrarlarim.Foto atsana kuzum, belki sen göremedin , bat ne zaman ?
Canım henüz yumurtlama devam ediyo a önce bi arkadaş yazmıştı sanki 2 3 tane havuç tüket istersenOvülasyon testim bakabilir misiniz sizce çatlamış mı arkadaşlar ya da silikleşmeye var mı son 2 tanesi bugüne ait öğlen ve akşam 2 günde bir değerlendiriyorum bugün değerlendirmiycem yorumlayabilir misiniz rica etsem
Sabah sıvı almadan, ilk idrarla yapılan daha doğru diyorlar, bir de sabah dene bence de canım....Yok canım benim ya baya negatif. Ama gün boyu bol sıvı aldım ve akşam yaptım. Sabah belki tekrarlarim.
AA bende okudum havuç olayını canım tüketirim yarın şimdi dün akşam değerlendirdim bu akşam olmasa bişey kaybetmem heralde valla iyice psikolojim bozuldu yani düşünmekten bir de ben tedaviye ara verdim stres oluyorum diye doktor dinlen dedi sadece klomeni kullan muayeneye gelme dedi ama daha çok stres oldum valla mahvetti beni yaaCanım henüz yumurtlama devam ediyo a önce bi arkadaş yazmıştı sanki 2 3 tane havuç tüket istersen
Yarın sabah ilk idrarla tekrar bakacam canım.Bi daha test yapcakmsn canım
Valla pek umudum kalmadı ama sabah tekrar test yapacağım, tek umut bat günü ilk idrar değil, ilk idrardan 2 saat sonra test yaptım belki o yüzden çıkmamıştır diyorum ama bakalım.Canım sen geç yumurtlama gördün sanırım, biraz daha bekle gelmezse yine test yaparsın.
İnşallah çıkar canım, ovu kullanmiyorsun sanırım sen o yüzden geç yumurtlama olmuş olabilir ve geç döllenme olur. umudun var inşallahYarın sabah ilk idrarla tekrar bakacam canım.
Valla pek umudum kalmadı ama sabah tekrar test yapacağım, tek umut bat günü ilk idrar değil, ilk idrardan 2 saat sonra test yaptım belki o yüzden çıkmamıştır diyorum ama bakalım.
Bnce yarın değerlendirsen olur cnm zaten doktorda öyle gün veriyo gün aşırı şeklinde Bnde bırakıyorum bu ay tedaviyi 5 6 ay kendim deneyip sonra aşılama olayına odaklancm inşallah stres olma mutlaka olcak bigün nasipAA bende okudum havuç olayını canım tüketirim yarın şimdi dün akşam değerlendirdim bu akşam olmasa bişey kaybetmem heralde valla iyice psikolojim bozuldu yani düşünmekten bir de ben tedaviye ara verdim stres oluyorum diye doktor dinlen dedi sadece klomeni kullan muayeneye gelme dedi ama daha çok stres oldum valla mahvetti beni yaa
Hadi inşallah silik bi çizgi atarsın bİze canımYarın sabah ilk idrarla tekrar bakacam canım.
Valla pek umudum kalmadı ama sabah tekrar test yapacağım, tek umut bat günü ilk idrar değil, ilk idrardan 2 saat sonra test yaptım belki o yüzden çıkmamıştır diyorum ama bakalım.
Off oluyorum ya canım iyice takıntı yaptım.. Bana da doktor yaz sonuna kadar kendi halinizde deneyin olmazsa en kötü ihtimal aşılama yapıcam dedi inşallah seninde benimde gerek kalmaz canım hayırlısı olsun napalımBnce yarın değerlendirsen olur cnm zaten doktorda öyle gün veriyo gün aşırı şeklinde Bnde bırakıyorum bu ay tedaviyi 5 6 ay kendim deneyip sonra aşılama olayına odaklancm inşallah stres olma mutlaka olcak bigün nasip
Söylemeyi unuttum canım bat 5 haziranSabah sıvı almadan, ilk idrarla yapılan daha doğru diyorlar, bir de sabah dene bence de canım....
Amin canım inşallah ama bn herşeye hazırladım kendimi en kötüsünü düşünüyorum Allah can sağlığı versin herşeyden önce napalım beklerizOff oluyorum ya canım iyice takıntı yaptım.. Bana da doktor yaz sonuna kadar kendi halinizde deneyin olmazsa en kötü ihtimal aşılama yapıcam dedi inşallah seninde benimde gerek kalmaz canım hayırlısı olsun napalım
Evleneli 1.5 sene oldu . 9-10 aydir da deniyoruz,hem yastan hemde amh kaynakli yeter dedikcanım ne kadar süre sonra aşılamaya karar verdiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?