- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Bat ne zaman canımYine dayanamadım ve yaptım kızlar. Negatif
Foto atsana kuzum, belki sen göremedin , bat ne zaman ?Yine dayanamadım ve yaptım kızlar. Negatif
Üzülme kuzucum. En azından bir an önce regl olup bitecek ve aşılamaya geçeceksinBiraz once pembis bi kan geldi sanirim bu gece olurum benhem uzuluyorum hemde asilamaya bi an once baslamak icin seviniyorum
Ya bide ovulasyon falan takip ediyorum gün aşırı veya hergun ilişki de oluyor vitamini de alıyorum ama tık yok dediğin gibiOff bende 34 7 aydir deniyorum tik yokk
Oooo maşallahFetüsün düzgün sağlıklı gelişmesi ve iyi yerleşmesi için sanırım...bebeğin anne karnında anomalilerini de önlüyor, hamileyken de devam ediliyor çünkü kızıma hamileyken 9 ay kullanmıştım...Kızım doğduğunda 1 saat bile olmamıştı doğalı, annemin kucağındayken kafasını döndürüp annemin gözlerinin içine bakmıştı koca insan gibi.. normalde yeni doğan bebekler kafalarını desteksiz tutamazlar...
Ağzın bal yesin inşallah canımYerleşme kanaması her zaman olmuyor, her hamilelik kendine özgü olur diyorlar..inşallah bu ay sen de hamilesindir canım
Canimsin insallah . Allah hepimizin yuzune gulsun kuzumÜzülme kuzucum. En azından bir an önce regl olup bitecek ve aşılamaya geçeceksinbelki mucizene yaklaştıran pembişlik bu, öyle düşün
Ben 2 3 kere giriyorum yaa iliskiye oglumda cocuk icin denesekmi dedik o ay 2 kere iliskiye girdim ilk ay hamile kaldom simdi oldu 7 ayYa bide ovulasyon falan takip ediyorum gün aşırı veya hergun ilişki de oluyor vitamini de alıyorum ama tık yok dediğin gibi
Canım çok şükür yumurtlama çatlama regl düzenli inşallah zamanı var zamani da bize denk gelicekO hüsranı bn çok iyi biliyorum canım 1 sene doldu bu ay hayalet çizgiye bile hasretim ama nasip napalım inşallah bizim de dualarımız kabul olcak bazen hamiş gruplarına bakıyorum iç çekiyorum bu aşamaya ne zaman geçerim diye ama sonra bazı gruplar da amh aşırı düşük olup iğneyle bile yumurtası olmayanları görüp hamdolsun. Diyorum
Bende yok canim normal ovulasyon testim 12 13 14 günlerde yumurtlama oluyor 2 gun sürüyor sonra çatlıyorPko var mı
Bem kızımda da 1 yıl içinde kalmıştım şimdi de uğraşıyorumBen 2 3 kere giriyorum yaa iliskiye oglumda cocuk icin denesekmi dedik o ay 2 kere iliskiye girdim ilk ay hamile kaldom simdi oldu 7 ay
Bende ole dusunuyorum zamani var herlde hayirla saglikla gelsinler insallhBem kızımda da 1 yıl içinde kalmıştım şimdi de uğraşıyorumyumurtam çatlıyor kasik ağrısi ve acayip akıntım oluyor yani herşeyin farkındayım ama olmuyor demekki zamanı gelmedi
Kısmet artık bakalım neler olcak bu ayCanım çok şükür yumurtlama çatlama regl düzenli inşallah zamanı var zamani da bize denk gelicekhayalet çizgi bile yok ya 2 gun bekledim gecen ay hic net negatif
canım ne kadar süre sonra aşılamaya karar verdiler?Biraz once pembis bi kan geldi sanirim bu gece olurum benhem uzuluyorum hemde asilamaya bi an once baslamak icin seviniyorum
Ben de 35’e 2 ay ama tık olmayacak gibiOff bende 34 7 aydir deniyorum tik yokk
Ben geçenlerde koltuktan düştüm kafa üstüAz önce amuda kalktım ahahha eşim dedi napıyosun sonr tam düşüyordum tuttu ayaklarından havada, noluyo şimdi dediiyice gitsin işte dedim, bunu herkes mi yapıyor biz mi yapıyoruz sadece anlamadım diyor bir yandan da ayaklarımı sallıyo ahahahaha
Bi daha test yapcakmsn canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bende hala gelen giden yok
merhabalar öncelikle konu ne hiç anlamadım ne testi bu ilk kez duydum dr mu dedi biraz bahseder misiniz çok çok geçmiş olsunKızlar çok kötüyüm, Mar test bizim 97% uygun olmadığımızı gösteriyormuş, bizim beraber asla çocuğumuz olamaz. Sadece ayrı kişilerden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?