Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kızlar naber nasılsınız.bugünüm çok güzel geçti yaaa.benim evimin çok güzel bi bahçesi var.oraya çeşitli sebzeler çiçekler falan ekiyorum.bugün de ıspanak marul soğan bezelye fasulye bamya falan ektik.daha sonraları da biber domates patlıcan falan ekicem.çok eğlendirici.okadar güzel vakit geçiyoki.şimdi gridim evin içine yemeği bile bahçede yedik.ektiklerim büyümeye başlayınca kapıdan çıkar çıkmaz o yeşilliğ görüyorum ve çok hoşuma gidiyo.yazında sabah kahvaltısına biber domatesi oradan taze taze koparıp kahvaltı sofrasına getirmenin yemenin tadını anlatamam.ha bu arada maydonozu unutmadım tabi ektimde ektim.ekerken hep aklımdaydınız.inşallah yeni çıkan maydonozlarımı sadece yemek için kullanırım.süt buhar falan gerek kalmaz.zaten yenileri çıkana kadar ben hamile kalıcam.buna inanıyorrum.sizleride güzel bahçeme çay içmeye beklerimmm.hemde kocaman göbişlerinizle.innnşalllaaaaah.

bitanemmm geçmiş olsunn.ne bu ya birimiz iyileşiyoz diğeri hasta oluyo.hep bu çalışmalardan valla.evet hayatım maydonozun böle bi etkisi var zararı olmaz sen rahat ol canım benimmm.

canlarım ben çıkıyorum.bugün çok yoruldum.duş alıcam.biraz dinlenicem.tekrar uğrarım.öptüm hepinizi.

herkese merhaba,
şu anda regliyim, ve bu ay denemeyi düşündüğüm şeyleri sizle paylaşmak istiyorum. duphastoniçiyorum zaten 5 aydır. suya adaçayı yağı damlatıp içiyorum. hayıt tohumu demleyip içiyorum. adetin 5. günü adaçayı yağını vajinama da koyacağım. süt ve maydnoz buharını adet itiminden itibaren 3 gün denemeyi düşünüyorum. hergün 1 tane bebek asprini alıyoum.bir de ovülasyon testi alıcam bu ay... herkes için duacıyım. yalnız bir konu var, "kafaya takmayın, stres yapmayın" diyorlar ya. nasılolacak bu. bu kadar şeyi deneyip kafaya takmamak için birformul var mı acaba? :)

canlarım nasılsınız.akşam çok canımı sıkan bişey oldu.bi arkadaşıma gittim akşam.bugün için bişiler yapalım diye planlıyorduk.bende bence hiç biyere gitmeyeleim bize gelin ben size güzeel bi kısır yapayım beraber yer otururuz dedim.arkadaşımda olur dedi.12 yaşında bi kızı var.dönüp bana aynen şöle dedi.ya ne kısırı boşver yeme artık kısır mısır.bak kısır yiye yiye kısır kaldın dedi.biz şok olduk.bunca senedir bebek için uğraşıyorum.hiç kimseden hiç bir şekilde ima ederek dahi olsa böle bi kelime duymamıştım.bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyordum.çünkü bazı insanlar bebeği olmayan kadınlara şak diye kısırsın yada kısırmısın diye sorarlar.ben hiç böle bi soru yada sözle karşılaşmamıştım.sonra çocuk işte derse desin.o da biyerlerden böle bişey duymuştur banada rastgelmiştir diye bozuntuya vermedim.arkadaşımda güzel bir dille çocuğu uyardı ve açıklamasını falan yaptı.eve geldim eşime anlattım.oanda hiç etkilenmemiştim ama eşime anlatırken gözyaşlarımı tutamadım.resmen bağıra bağıra ağladım.galiba ilkkez isyan ettim.allahım beni affetsin.çünkü artık canıma tak dedi.çok şükür ki okadar harika okadar anlayışlı iyi bir kocam var ki allahım diyorum bari onu sevindir.işte böyle kızlar.ben hamile kalana kadar kimseden bu kelimeyi duymayacağımı sanıyordum ama benimde duymam gerekiyormuş.küçük bir çocuktan bile olsa.napalım kader.bunları yaşayacakmışız.allahım sen bizleri sevindir artık.sizi çok seviyorum canım kader arkadaşlarım.

canııım beniiiiiiim:1hug:bideneeem..takmaaa kafana yaaww.olur aradabi böyle bunalım hallerimiiiz..
oda çocuk,oda kesin biryerde duymuştur hatta ben bile kendi kendimle dalga geçerim.kısır yiğe yiğe kısır oldum yaw nee utanmaz birisiyim ben..der geçerim vallaa..arkadaşlarımdaa benim güldüğümü görüncee onlardaa farklı bakıyolar.benim kafaya taktığımı bilmelerini istemiyorum.hoş artık gerçekten takmıyorum vallaa.herkez bebek arabasını sürerken bende motorumla geziyorum böyle avutuyorum kendimi napiim.bekliyorum ,isyan etmemeye çalışıyoruum..ama insanı böyle şeyler oldunlaştırırmış emin ol.bu lafları ben eşimin sülalesinden çok duydum ..facbooka kızlarını resimleriyle hava atıp bide iletilerinde DÜNYANIN EN GÜZEL DUYGUSU ANNE OLMAK YAZARLARDI.o yazıya bakar bakar ağlardım.eşimde kıyameti koparırdı .şimdi kimseyle görüşmüyoruz biliyomusun herkezi sildik.çünkü benim faturamı eim biliyo kısır olmadığımı.sadece seni incitmek için söylerler mutlu olurlar..ama şunu bilsinlerki sen allah değilsin çocuğu yaratıp karnına sen yerleştiremiyosun.onlar konuştukça günahını alıyolar.boşveeeeeeeer DÜM TEK TEEK.hihoyyythihoyyyt..demekki zamanı gelmemiiiş gülüm ..her şerde bir hayır vardır..ilerde güleceğimiz çok güzel anılar bıraktık bencee..çocuklarımız daha değerli olucak,daha özenicez onlar için.bu ara eşimizde gittikçe bize bağlanıyolar.farkındaysan normal bir çocuklu bayan bilee bu zamanda geçinemzken ki bu sitede belki görüyosundur boşanan boşananaa allah korusuun,ama bizim eşlerimiz herşeye rağmen KISIR olsak bile bizi sevip koruyolar ..iyikii öyle kocalarımız vaar bize değer verin.elaleeem ne derse desiiiin HADİ HADİ HADİİİİİ...lülülülülülüüüüühihoyyythihoyyyt..sen pre-seedi kullaaan tadını çıkaaaar..Şeniz

canım benim üzlme ne olur ne de olsa çocuk ben de başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen seneye kadar kaynanamlarla oturuyoduk tabii bir tanede eltim vardı düşman başına kötükedihüso... eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı bir oğlu oldu oğlu 6 aylıkken tekrar hamile kaldı bir gün bir komşumuz bize geldi eltime daha oğlun küçüktü neden hemen düşündün 2. bebeği falan dedi oda eeee ne yapalım allah bazılarına veriyo bazılarına vermiyo işte demişti odama gidip 2 saat ağlamıştım senağlamasenağlama...bir gün yine kavga ettik onunla ve bana dediki SEN GAREZLı VE KÖTÜ OLDUĞUN ıÇıN ALLAH SANA BEBEK VERMıYOR ıNŞALLAH ÖMRÜN BıLLAH BEBEK SAHıBı OLMAZ KUCAĞINDA BEBEK GÖRMESıN DEMıŞTı inanın okadar büyük bir kavgada değildi sudan bir sebebten bana bunu söyledi bende ona ALLAH VERDıĞı GıBı ALMASINIDA BıLıYOR BUNU HıÇ UNUTMA DEMıŞTıM yaşadığım sürece onun o laflarını laflarını unutmayacam .... o günden sonra eşime artık dayanamıyorum ben daha fazla annenlerin yanında duramıyacam dedim ve ayrıldık .....şimdi selimina kardeş senin arkadaşının kızı çocuk çocukça konuşmuş ,,ya benimkine ne dersin neyse çok uzattım galiba ......onu allaha havale ediyorum allah bildiği gibi yapsın ......
0

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar bana da görümcemler yaptı süt buharını ama ben inanmadım sadece bir gün yaptım bıraktım ve buharından yandım sonuç alanlarda olmuş bende tekrar yapıcam ama buharın direk üzerine mi oturuluyor anlayan arkadaşlar bana anlatırmısınız çünkü benimde canıma tak etti 6 yılldır bekliyorum daha beklemek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

sevgili ARNAVUTGÜZELı,KEDERSıZ arkadaşım ve KISIR lafına maruz kalan diğer arkadaşlarım.kıyamam ben size.nekadar çok kırmışlar o güzel kalplerinizi.evet bana bu lafı küçük bi çocuk söyledi.adı üzerinde çocuk.ama size ve bazı arkadaşlarıma kocaman aklı başında insanlar söylemiş.gerçi aklı başında demek nekadar doğru olur ki.biz kısır değiliz sadece kusurumuz var o da büyük allahımın bizi sevdiği sınamak istediği kullarından olduğumuz için verilmiş bi lutfu.evet bence bu bir lutuf.hemen anne olanlardan okadar farkılıyız ki.böyle şeler yazarak ne kendimi nede sizi kandırıyorum.farkındaysanız yazılarımızn sonunda çoğu zaman allahıma dua ederek nokta koyuyoruz.biz rabbimin adını herkesten çok zikrediyoruz.işte fark burada.arnavutgüzelim ne güzel demişsin sen allahmısın ki karnına çocuğu yerleştiresin.çok haklısın.canlarım uzak tutun böle insanları yanınızdan.ne derlerse desinler.boşverin.gezin kocalarınızla.anne babanızın duasını alın sevdiklerinizin duasını alın o yeter.eminim bikaçgün sonra bu topikten de hamile kalan çıkacak.rabbim sizi korusun ve dualarımız kabul etsin.sizi çok seviyorum.sütlü maydonozlu nuriyelerimmmmm.

merhaba canım hoşgeldin.istersen ben sana baştan anlatayım.yarım kilo süte bir demet maydonozu doğra ve kaynat.sonra ayarladığın bir kaba yada tencereye boşalt.ama mümkünse plastik olmasın.daha çabuk soğur ve buhardan faydalanamazsın.ayrıca plastikler ısınınca kansorejen madde yayılıyomuş.sonra bi battaniye al.mesela ben kabı yere koyuyorum sonra etrafına yastıklar diziyorum kaptan biraz yüksek olması için.klozet gibi oluyo.sonra otur ve bir battaniyeyi sar beline buhar dışarıya çıkmasın.adetin bittikten sonra 5 gece yap.her seferinde eşinle beraber ol ve belinin altına yastık koy.inan yanmıyosun hiç bişi olmuyo.sadece sıcaklığı hissediyorsun.aynen bitanem hepimizin canına tak dedi ama inan olucak.benim çok yakın arkadaşım bu yöntemle 11 yıl sonra hamile kaldı.canım birde sorun ne sizde kısaca yazarmısın.allah yardımcın olsun.

şimdi beeen kendimi zor tutuyorum küfür etmemek içiin.saygızıııız.densiiiiiz eltinee varyaaa beeen:mymeka:Çok üzgünüm çoook..ya varya çok sinirlendiiiim,gerçekteeen bune rezil bir insan yaa.ne güzeel günahını almış..matah bişeymi çocuk doğurmak haa....ALLAH HAYIRLI EVLAT VERSİİİİ HAYIRLI. en önemlisi oo ,şöyle bir 30 yıl sonraa herşey belli olur.onun çocuğunun çucuğu olmiyacağı ne malum..ALLAHTAN KORKMAYAN ANCAK BÖYLE KONUŞUUR.sen canını sıkmaa güzelim beniim allah sana hayırlı evlat versin,kocan daha çok daha çok seni sevip saysındaa ,o yeterde artar bilee..kusura bakmaa delirdim vallaa,sağdan sağdan geldilerkafamçokkarıştı..

ne depremi kııız???sen iyimisiiin??bişey yoktur inşallaaah..:1shok: yaz bize tamam merakta bırakmaa.allaha emanet ol canım beniiim:1hug:

senide korusuun rabbiim canım beniim.biz sana niye anlattık bunları.sen üzülme diyee,beterin beteri var diyee.dediğim gibi sakın üzülmeye bile deymez yaa:1closedeyes:..bizi öldürmeyen şeyler bizi güçlendirmeliii..bende senii çoook seviyoruum nur yüzlüüüm..:1hug:

benimde 1.5 yıldır çocugum olmuyor annemde her adet olmamda maydanoz buharını yap diyor bende saçma bulup denemiyordum annemde maydanoz buharını yaptıktan sonra hamile kalmış burada faydasını görüp hamile kalan da olmuş olmazsa bende bir deniyim belki şifasını görürüm...

canım beniim bu işler hiç beli olmaz.bana yaramayabilir ama belki sana iyi gelebilir.o yüzden birimizin hamile kalmasını beklemee biran önce başlaa.ne kaybedersin ki zahmetsiz bir illem ve maliyeti hiç diyecek kadar az.allah hepimizin yardımcısı olsun.gönül siterdiki hamile çıksın birimiz ama napalım bekliyoruz işte..benim açtığım bir topikte 9 kişi hamile kaldı ama benim kendi tavsiye ettiğim kürden BEN HAMİLE KALMADIM:sm_confused:..hiç beli olmaz belki bu bir işaret size anneniz madem öyle hamile kalmış bende deneyin derim vallaaa.syerimseniben

bitanem iyimisin canım.ay bende korktum şimdi sen öyle deyince.önleminizi alın canım neolur.allahım korusun hepimizi.

yok yok kızlar çok büyük bir deprem değildi hay allah siz benden daha çok korkmuşsunuz iyiyim canlarımmmmmmm

eltim için delirmeye değmez kızz:)) dediğin gibi canım allahtan korkmayan bunu söyler ama benim eltimde sanırım allah korkusu yok... daha çok yaptıkları varda ne bileyim belki bana abartıyo bu kadın demesinler diye yazmadım allahından bulsun böyle insanlar hem geçen ay kız kardeşi daha bekar kist ameliyatı oldu dr eğer tekrarlarsa yumurtalıklarını alabiliriz demiş hani bir söz var alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste eninde sonunda bana bu söyledikleri yaptıkları yanında kalmıyacak dediğin gibi ilerde insanın başına ne geleceği belli olmaz

dene tatlım hiiiç bekleme.bak anneciğinde bu yöntemle hamile kalmış.belki sende faydasını görürsün.allah yardımcın olsun.

canlarııımm bişey sorucam size.adetim bitti.biliyosunuz ki maydonoz ve süt buharına 3.kez başlıycam.daha önce adetim biter bitmez başlamıştım hep.şimdi ise yumurtlama dönemimde başlamak istiyorum yani adetimin 12.gününden itibaren.preseedi de çatlama zamanı mı kullansam offf çok kafam karıştı tutturmam lazım şu zamanı .belki bana böyle fayda eder.fikrinizi bekliyorum.allah yardımcımız olsun.sizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…