selam kizlar, acayip üsütmüsüm, basim agrio, gözlerimi acamiorum acayip acioooo.
ama meraktan bi bakim dedim, napiosunuz.
bu süt olayini yengemde bilio demistim ya, oda maydonozsuz demisti, sadece sütle yap demisti. acaba hangisi dogru? ama maydonozunda idrar felan söktürdügünü düsünürsek maydonozun bi zarari olmaz heralde.
canlarım nasılsınız.akşam çok canımı sıkan bişey oldu.bi arkadaşıma gittim akşam.bugün için bişiler yapalım diye planlıyorduk.bende bence hiç biyere gitmeyeleim bize gelin ben size güzeel bi kısır yapayım beraber yer otururuz dedim.arkadaşımda olur dedi.12 yaşında bi kızı var.dönüp bana aynen şöle dedi.ya ne kısırı boşver yeme artık kısır mısır.bak kısır yiye yiye kısır kaldın dedi.biz şok olduk.bunca senedir bebek için uğraşıyorum.hiç kimseden hiç bir şekilde ima ederek dahi olsa böle bi kelime duymamıştım.bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyordum.çünkü bazı insanlar bebeği olmayan kadınlara şak diye kısırsın yada kısırmısın diye sorarlar.ben hiç böle bi soru yada sözle karşılaşmamıştım.sonra çocuk işte derse desin.o da biyerlerden böle bişey duymuştur banada rastgelmiştir diye bozuntuya vermedim.arkadaşımda güzel bir dille çocuğu uyardı ve açıklamasını falan yaptı.eve geldim eşime anlattım.oanda hiç etkilenmemiştim ama eşime anlatırken gözyaşlarımı tutamadım.resmen bağıra bağıra ağladım.galiba ilkkez isyan ettim.allahım beni affetsin.çünkü artık canıma tak dedi.çok şükür ki okadar harika okadar anlayışlı iyi bir kocam var ki allahım diyorum bari onu sevindir.işte böyle kızlar.ben hamile kalana kadar kimseden bu kelimeyi duymayacağımı sanıyordum ama benimde duymam gerekiyormuş.küçük bir çocuktan bile olsa.napalım kader.bunları yaşayacakmışız.allahım sen bizleri sevindir artık.sizi çok seviyorum canım kader arkadaşlarım.
canım benim üzlme ne olur ne de olsa çocuk ben de başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen seneye kadar kaynanamlarla oturuyoduk tabii bir tanede eltim vardı düşman başına kötükedihüso... eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı bir oğlu oldu oğlu 6 aylıkken tekrar hamile kaldı bir gün bir komşumuz bize geldi eltime daha oğlun küçüktü neden hemen düşündün 2. bebeği falan dedi oda eeee ne yapalım allah bazılarına veriyo bazılarına vermiyo işte demişti odama gidip 2 saat ağlamıştım senağlamasenağlama...bir gün yine kavga ettik onunla ve bana dediki SEN GAREZLı VE KÖTÜ OLDUĞUN ıÇıN ALLAH SANA BEBEK VERMıYOR ıNŞALLAH ÖMRÜN BıLLAH BEBEK SAHıBı OLMAZ KUCAĞINDA BEBEK GÖRMESıN DEMıŞTı inanın okadar büyük bir kavgada değildi sudan bir sebebten bana bunu söyledi bende ona ALLAH VERDıĞı GıBı ALMASINIDA BıLıYOR BUNU HıÇ UNUTMA DEMıŞTıM yaşadığım sürece onun o laflarını laflarını unutmayacam .... o günden sonra eşime artık dayanamıyorum ben daha fazla annenlerin yanında duramıyacam dedim ve ayrıldık .....şimdi selimina kardeş senin arkadaşının kızı çocuk çocukça konuşmuş ,,ya benimkine ne dersin neyse çok uzattım galiba ......onu allaha havale ediyorum allah bildiği gibi yapsın ......canlarım nasılsınız.akşam çok canımı sıkan bişey oldu.bi arkadaşıma gittim akşam.bugün için bişiler yapalım diye planlıyorduk.bende bence hiç biyere gitmeyeleim bize gelin ben size güzeel bi kısır yapayım beraber yer otururuz dedim.arkadaşımda olur dedi.12 yaşında bi kızı var.dönüp bana aynen şöle dedi.ya ne kısırı boşver yeme artık kısır mısır.bak kısır yiye yiye kısır kaldın dedi.biz şok olduk.bunca senedir bebek için uğraşıyorum.hiç kimseden hiç bir şekilde ima ederek dahi olsa böle bi kelime duymamıştım.bu yüzden şanslı olduğumu düşünüyordum.çünkü bazı insanlar bebeği olmayan kadınlara şak diye kısırsın yada kısırmısın diye sorarlar.ben hiç böle bi soru yada sözle karşılaşmamıştım.sonra çocuk işte derse desin.o da biyerlerden böle bişey duymuştur banada rastgelmiştir diye bozuntuya vermedim.arkadaşımda güzel bir dille çocuğu uyardı ve açıklamasını falan yaptı.eve geldim eşime anlattım.oanda hiç etkilenmemiştim ama eşime anlatırken gözyaşlarımı tutamadım.resmen bağıra bağıra ağladım.galiba ilkkez isyan ettim.allahım beni affetsin.çünkü artık canıma tak dedi.çok şükür ki okadar harika okadar anlayışlı iyi bir kocam var ki allahım diyorum bari onu sevindir.işte böyle kızlar.ben hamile kalana kadar kimseden bu kelimeyi duymayacağımı sanıyordum ama benimde duymam gerekiyormuş.küçük bir çocuktan bile olsa.napalım kader.bunları yaşayacakmışız.allahım sen bizleri sevindir artık.sizi çok seviyorum canım kader arkadaşlarım.
aman allahım deprem oldu az önce:1shok:çok korktum
merhaba kızlar bana da görümcemler yaptı süt buharını ama ben inanmadım sadece bir gün yaptım bıraktım ve buharından yandım sonuç alanlarda olmuş bende tekrar yapıcam ama buharın direk üzerine mi oturuluyor anlayan arkadaşlar bana anlatırmısınız çünkü benimde canıma tak etti 6 yılldır bekliyorum daha beklemek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum
canım benim üzlme ne olur ne de olsa çocuk ben de başımdan geçen bir olayı anlatayım geçen seneye kadar kaynanamlarla oturuyoduk tabii bir tanede eltim vardı düşman başına kötükedihüso... eltim evlendiği ilk ay hamile kaldı bir oğlu oldu oğlu 6 aylıkken tekrar hamile kaldı bir gün bir komşumuz bize geldi eltime daha oğlun küçüktü neden hemen düşündün 2. bebeği falan dedi oda eeee ne yapalım allah bazılarına veriyo bazılarına vermiyo işte demişti odama gidip 2 saat ağlamıştım senağlamasenağlama...bir gün yine kavga ettik onunla ve bana dediki SEN GAREZLİ VE KÖTÜ OLDUĞUN İÇİN ALLAH SANA BEBEK VERMİYOR İNŞALLAH ÖMRÜN BİLLAH BEBEK SAHİBİ OLMAZ KUCAĞINDA BEBEK GÖRMESİN DEMİŞTİ inanın okadar büyük bir kavgada değildi sudan bir sebebten bana bunu söyledi bende ona ALLAH VERDİĞİ GİBİ ALMASINIDA BİLİYOR BUNU HİÇ UNUTMA DEMİŞTİM yaşadığım sürece onun o laflarını laflarını unutmayacam .... o günden sonra eşime artık dayanamıyorum ben daha fazla annenlerin yanında duramıyacam dedim ve ayrıldık .....şimdi selimina kardeş senin arkadaşının kızı çocuk çocukça konuşmuş ,,ya benimkine ne dersin neyse çok uzattım galiba ......onu allaha havale ediyorum allah bildiği gibi yapsın ......
0
sevgili ARNAVUTGÜZELİ,KEDERSİZ arkadaşım ve KISIR lafına maruz kalan diğer arkadaşlarım.kıyamam ben size.nekadar çok kırmışlar o güzel kalplerinizi.evet bana bu lafı küçük bi çocuk söyledi.adı üzerinde çocuk.ama size ve bazı arkadaşlarıma kocaman aklı başında insanlar söylemiş.gerçi aklı başında demek nekadar doğru olur ki.biz kısır değiliz sadece kusurumuz var o da büyük allahımın bizi sevdiği sınamak istediği kullarından olduğumuz için verilmiş bi lutfu.evet bence bu bir lutuf.hemen anne olanlardan okadar farkılıyız ki.böyle şeler yazarak ne kendimi nede sizi kandırıyorum.farkındaysanız yazılarımızn sonunda çoğu zaman allahıma dua ederek nokta koyuyoruz.biz rabbimin adını herkesten çok zikrediyoruz.işte fark burada.arnavutgüzelim ne güzel demişsin sen allahmısın ki karnına çocuğu yerleştiresin.çok haklısın.canlarım uzak tutun böle insanları yanınızdan.ne derlerse desinler.boşverin.gezin kocalarınızla.anne babanızın duasını alın sevdiklerinizin duasını alın o yeter.eminim bikaçgün sonra bu topikten de hamile kalan çıkacak.rabbim sizi korusun ve dualarımız kabul etsin.sizi çok seviyorum.sütlü maydonozlu nuriyelerimmmmm.
benimde 1.5 yıldır çocugum olmuyor annemde her adet olmamda maydanoz buharını yap diyor bende saçma bulup denemiyordum annemde maydanoz buharını yaptıktan sonra hamile kalmış burada faydasını görüp hamile kalan da olmuş olmazsa bende bir deniyim belki şifasını görürüm...
bitanem iyimisin canım.ay bende korktum şimdi sen öyle deyince.önleminizi alın canım neolur.allahım korusun hepimizi.
şimdi beeen kendimi zor tutuyorum küfür etmemek içiin.saygızıııız.densiiiiiz eltinee varyaaa beeen:mymeka:Çok üzgünüm çoook..ya varya çok sinirlendiiiim,gerçekteeen bune rezil bir insan yaa.ne güzeel günahını almış..matah bişeymi çocuk doğurmak haa....ALLAH HAYIRLI EVLAT VERSİİİİ HAYIRLI. en önemlisi oo ,şöyle bir 30 yıl sonraa herşey belli olur.onun çocuğunun çucuğu olmiyacağı ne malum..ALLAHTAN KORKMAYAN ANCAK BÖYLE KONUŞUUR.sen canını sıkmaa güzelim beniim allah sana hayırlı evlat versin,kocan daha çok daha çok seni sevip saysındaa ,o yeterde artar bilee..kusura bakmaa delirdim vallaa,sağdan sağdan geldilerkafamçokkarıştı..
ne depremi kııız???sen iyimisiiin??bişey yoktur inşallaaah..:1shok: yaz bize tamam merakta bırakmaa.allaha emanet ol canım beniiim:1hug:
şimdi beeen kendimi zor tutuyorum küfür etmemek içiin.saygızıııız.densiiiiiz eltinee varyaaa beeen:mymeka:Çok üzgünüm çoook..ya varya çok sinirlendiiiim,gerçekteeen bune rezil bir insan yaa.ne güzeel günahını almış..matah bişeymi çocuk doğurmak haa....ALLAH HAYIRLI EVLAT VERSİİİİ HAYIRLI. en önemlisi oo ,şöyle bir 30 yıl sonraa herşey belli olur.onun çocuğunun çucuğu olmiyacağı ne malum..ALLAHTAN KORKMAYAN ANCAK BÖYLE KONUŞUUR.sen canını sıkmaa güzelim beniim allah sana hayırlı evlat versin,kocan daha çok daha çok seni sevip saysındaa ,o yeterde artar bilee..kusura bakmaa delirdim vallaa,sağdan sağdan geldilerkafamçokkarıştı..
ne depremi kııız???sen iyimisiiin??bişey yoktur inşallaaah..:1shok: yaz bize tamam merakta bırakmaa.allaha emanet ol canım beniiim:1hug:
benimde 1.5 yıldır çocugum olmuyor annemde her adet olmamda maydanoz buharını yap diyor bende saçma bulup denemiyordum annemde maydanoz buharını yaptıktan sonra hamile kalmış burada faydasını görüp hamile kalan da olmuş olmazsa bende bir deniyim belki şifasını görürüm...