abooooooo gündüz vaktidemi yapıcaksınız kıss gece yetmiyormu:)) gerçi zamanı yok bunun ama hadi bakalım boş geçirmeyin bencede şu preesed inşallah bu ay bebişinin gelmesine vesile olacacak allahın izni ile:Saruboceq:
desene hevesin kursağında kaldı:)) neyse akşam denersin artık gelişmeleri yarın bize yazarsın merakla bekliyoruzzz:))bu arada eşlerimiz meslektaşlar :1rolleyes:kızzzz yapamadık valla eşim msj attı bando çalıyoz çocuklarla yemeğe gelmiycem dieee.malesef akşama kaldık geneee.
bu şiiri hep arnavut güzelinin yüzünden koydum burayayoksa amacım sizi daha çok üzmek değildi arnavutgüzelinin mesajını okuyunca efkar bastı bende goggle dan yazdın bebek özlemi diye bu şiir çıktı karşıma sizinlede paylaşmak istedim
kizlar sabah saatleri itibariyle kirmizi karti yedim benneyaptımki:mymeka: :a015: klava:
kizlar sabah saatleri itibariyle kirmizi karti yedim benneyaptımki:mymeka: :a015: klava:
canlarım bu akşam sütlü maydonoza bir kaç damla adaçayı yağıda kyucam.anam ne fikirler çıkıyo valla ya.herşeyi deniycem.
canım inşallah süt buharına gerek kalmaz bu ay bebişin sana süpriz yapmıştır :Saruboceq:kızlar bende bu ay sizin gibi süt buharı yapacaktım ama adetim gelmedi hala eğer bu ay hamiş olursam kesinlikle kafaya takmam la ilgili olduğunu anlarım bu ay hep hastanelerde idim:Saruboceq:
kızlar bende bu ay sizin gibi süt buharı yapacaktım ama adetim gelmedi hala eğer bu ay hamiş olursam kesinlikle kafaya takmam la ilgili olduğunu anlarım bu ay hep hastanelerde idim:Saruboceq:
ne o arnavut güzeli bizden ayrılıyormuşsun gibi vedalaşmısın biz seni bırakmıyoz tamammı:mymeka: sen bizim bebşlerin teyzesi olacaksın dahakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?