burdayım tatlıııııım,nasılsııın.niye bıkıyosunkiiii bak ne güzel uğraş sanaaa.hem bebeiş için yaptığını aklından çıkaar.ben artık varya otomatiğe bağlamış gibi gerekeni yapıyorum bi görseen,alıştım vallaaa..sanki mecburmuşuum...bu ay ben inciri yaptım bittii,buharı yatım,pre-seedi yaptım e bide şu pozisyon meselesi CENİN POZİSYONUNU İŞTEE..e daha ne olsuuuun garii.amaa olmiycak gibii valla bilmiyoruum alıştımaslındaa hep olumsuz hep olumsuuuz..ammaann olmazsa olmasııın DÜM TEK TEEK:))canıım sana iyi geceler şimdi bende çıkıyoruum.yarın görüşürüüz allahın izniylee ...öpüyorum seni kocamaaaaaaan
selam kızlar nasılsınız şakkıdı...bir arkadaşımız yazmıştı süt buharıyla kazbılığı geçmiş hakikkaten öyle bende de uzun süredir kabızlık sorunu vardı 2 gündür resmen düzeldi tuvalete rahat çıkıyom artık kaydirigubbakcemile3... bide kızlar utana sıkıla söylüyom ilşkiden hemen sonra yani eşim kalkar kalkmazspermler olduğu gibi dışarı akıyor içerde hiç durmuyo bende boşuna ayaklarımı duvara dayamak istemiyorum ne OlacAk bu halimm offf offf çok KEDERLİYİM
selimina canım senin nasıl gidiyor buharın bende bu ay ikinciye başlayacam...bakalım hayırlı olur inşallah...
burdayım tatlıııııım,nasılsııın.niye bıkıyosunkiiii bak ne güzel uğraş sanaaa.hem bebeiş için yaptığını aklından çıkaar.ben artık varya otomatiğe bağlamış gibi gerekeni yapıyorum bi görseen,alıştım vallaaa..sanki mecburmuşuum...bu ay ben inciri yaptım bittii,buharı yatım,pre-seedi yaptım e bide şu pozisyon meselesi CENİN POZİSYONUNU İŞTEE..e daha ne olsuuuun garii.amaa olmiycak gibii valla bilmiyoruum alıştımaslındaa hep olumsuz hep olumsuuuz..ammaann olmazsa olmasııın DÜM TEK TEEK:))canıım sana iyi geceler şimdi bende çıkıyoruum.yarın görüşürüüz allahın izniylee ...öpüyorum seni kocamaaaaaaan
canım benim.hayırlısıyla başladım yine.bu kez 1 hafta yapıcam.preseed de kullanıcam.bu arada ikinci preseed siparşişini verdim.çünkü benim tek tüpüm kapalı.sol taraftaki açık.bu ay hangi taraftan yumurtladım bilmiyorum.her ihtimale karşı önümüzdeki ayda lazım olur diye aldım.yani sağdan yumurtladıysam sağ taraf kapalı.öyle yani.ben umutluyum tatlım.hayırlısı olur inşallah.
hadi bakalım hayırlı olsun canım ALLAH emeğinin karşılığını verecektir..bende dün akşam başladım..:dance: arkasından adaçayı yağını koydum sabaha kadar bekledi.yerimseniben kendimide sardım...:1rolleyes:.bende sağ tarafımdan yumurtluyorum...a.ssol tarafımdan ameliyat geçirdiğimden dolayı orda yapışıklık ve sıvı birikmesi var..senağlama süt maydanoz buharı açacak inşallah...:Saruboceq: yaa birde hamama falanmı gitsek acaba iyi gelirmi.....CADIARZU
inşallah canım.hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.şu hamam meselesini bikaç kişi banada söyledi.hatta eşime de dedim beni burada bi hamama götür diye.inşallah bütün yolları açar bu buharda spermler artık yumurta ile kavuşur.ayyy akşam yine popom yanlışlıkla tencereye değidi yandı valla kız.geçen sefer sağ taraf yanmıştı şimdi sol.eşim dalga geçiyo sanki popona dövme yaptırmışsın diyo.buhardan hiç yanmadım ama şu tencereye otrurken hep yakıyorum.valla yeterki işe yarasın yansakta olur.öptüm canım.allah yardımcımız olsun.
bebişlere anlatırız inanmazsalar ıspat olarak yanık izlerini gösteririz.ha bide ben buhara oturduğum zaman eşim ya foto yada video çekiyo.bende çek çek diyorum ileride çocuklarıma bak ben sana kavuşmak için ne zahmetler çekiyorum.baban nelerle uğraşıyo dicem diyorum.aslında eğlenceli geçiyo buhar süreci.bir sürü espri doğuyo.çok gülüyoruz.sonu iyi olsun inşallahhh.
abooooooo gündüz vaktidemi yapıcaksınız kıss gece yetmiyormu:)) gerçi zamanı yok bunun ama hadi bakalım boş geçirmeyin bencede şu preesed inşallah bu ay bebişinin gelmesine vesile olacacak allahın izni ile:Saruboceq:he heeeeyyy :teytey: kızlar ikinci preseedim az önce elime geçtiiii.ahh ahhh adam yokkki burada okuldaa :jeyyar:.ayyy içimden geldi ben bi gidip süt kaynatayım buhara oturayım nasıl olsa öğle arası gelicek kocişim:lepi:.durrrmmmadan çalışıcaz hiç kaçarı yok bu ay tutacak bu bebiş...öptüm hepinizi canlarımmm.:1hug:
he heeeeyyy :teytey: kızlar ikinci preseedim az önce elime geçtiiii.ahh ahhh adam yokkki burada okuldaa :jeyyar:.ayyy içimden geldi ben bi gidip süt kaynatayım buhara oturayım nasıl olsa öğle arası gelicek kocişim:lepi:.durrrmmmadan çalışıcaz hiç kaçarı yok bu ay tutacak bu bebiş...öptüm hepinizi canlarımmm.:1hug:
pre-seed nasıl bişeymiiiş ,hadi sır sendeee?anlat bakalıım:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?