• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz Suyu Kullananlar?

Melodiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
24
0
86
27
Reglim gecikti bir bardak içtim. Ne kadar sürüyor etki etmesi. Bir bardakta akşam 7 gibi içeceğim. Yapan varsa bilgilendirebilir mi?

Dün bir bardak maydonoz suyu içmiştim. Akşama doğru da bir bardak soğan suyu. Bugün regl oldum :) (47. Günümde)

Son düzenleme:
Soğan suyunu duydum da maydanoz suyunun bununçin kullanıldığını ilk defa duyuyorum. Civanperçemi dalan deneyin bence.

Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne ☺️

Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne ☺️

Soğan suyu da içtim. Umarım olurum. İnsan rahat edemiyor.

Ben soğanı kabugu ile kaynatırdım aslında vicudu kendine bırakmak lazım

Kizlar adet sancisini kesen ne var. Bu ay gec oldum 32 gunu buldu dongum. Suan belim ayriliyo bacaklarima dizime sirtima her yere vuruyo sancisi. Aksi gibi fazla da usuttum cilesini cekiyorum.

adetiniz geciktiğinde ve hamile olmadığınızdan emin olup yapın günde 1 bardak içerseniz yeterli 🙂
Adetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 gün

Adetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 gün
canım doktoruna danış istersen ben bilmiyordum kürtaj olduğunu geçmiş olsun 😘 tarçın iyi gelirmi sana bilemedim canım

Back
X