- 4 Temmuz 2016
- 24
- 0
- 86
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne
Ben genelde soğan suyu içerim Ağrı için ama adet gecikmesine de iyi geliyormuş maydanozu da duydum etki eder bir iki güne
Ne şekilde kullanılıyo?Toz tarçında adet söktürüyor canım
1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı toz tarçını karıştırın kaynatın ,ılıyınca için adet söktürücü özelliğe sahipNe şekilde kullanılıyo?
Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi1 su bardağı suyla 1 tatlı kaşığı toz tarçını karıştırın kaynatın ,ılıyınca için adet söktürücü özelliğe sahip
adetiniz geciktiğinde ve hamile olmadığınızdan emin olup yapın günde 1 bardak içerseniz yeterliMeraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi
Adetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 günadetiniz geciktiğinde ve hamile olmadığınızdan emin olup yapın günde 1 bardak içerseniz yeterli
canım doktoruna danış istersen ben bilmiyordum kürtaj olduğunu geçmiş olsun tarçın iyi gelirmi sana bilemedim canımAdetim ne zaman gecikmiş sayılır onuda bilmıyorum kürtaj olduğum için kaç gün sonra gecikmiş olurum biliyormusunuz suan 27 gün
Meraba hergun mü yapmak gerekiyor yoksa adet gecikince mi