Hsg çektirerek öğrendim canımTuplerin tikali olduğunu nasil ogrendin canim ameliyatla falan düzelmiyor mu.ne gibi belirtileri vardi bi de bende asiri yanma oluyor alt karin bolgemde tuplere doğru baski ve yanma oluyor tikali midir acaba
Ameliyat ol dedi doktor biraz tehlikeli olduğunu söyledi cok araştırdım kesin çözüm değil yumurtaligina zararı oluyormuş rezervi düşürüyormuş o yüzden olmadım bakalm artık nasibim de varsa olur olmazsa tüp bebek düsünücezTuplerin tikali olduğunu nasil ogrendin canim ameliyatla falan düzelmiyor mu.ne gibi belirtileri vardi bi de bende asiri yanma oluyor alt karin bolgemde tuplere doğru baski ve yanma oluyor tikali midir acaba
Kutu ile yaptım benDogal süt mu kutu sutle yapilsa olur mu
Nasil faydasi oldu mu canimKutu ile yaptım ben
Oğlum iki buçuk aylık :)Nasil faydasi oldu mu canim
Masallah canim Allah anali babali büyütsün anlatirmisin nasil yaptin ve problemlerin neydiOğlum iki buçuk aylık :)
Masallah canim Allah anali babali büyütsün anlatirmisin nasil yaptin ve problemlerin neydi
Benimde pcos canm 3 sene olcak nerdeyse hala hamile kalamadımPolikistik över dediler 3ay olmadı 4.ay sut maydanoz buharı soğan kuru yaptım hamile.kalsim
Benimde pcos canm 3 sene olcak nerdeyse hala hamile kalamadım
Ewet vakti olmadığı için henüz kalamıyorum farkındayım ama rabbim daha fazla bekletmesin hyırlısyla wersin inşallah gazi osman paşa damı bu dr ?Her dua vaktine esirdir vakti gelince olacak cok iyi doktor bulun durumumuz varsa GOP yeni yüzyıl hastanesi volkan turan tavsiye ederim adam.bu isin ehli... Ben gitmedim ama bir dostumuz cok tavsiye ediyor
Ewet vakti olmadığı için henüz kalamıyorum farkındayım ama rabbim daha fazla bekletmesin hyırlısyla wersin inşallah gazi osman paşa damı bu dr ?
Tamam canım çok sağolEvet gaziosmanlasa istanbul
ben bi kere denedim o ay hamile kaldım adet bitimi 2.gün yapmıştım kovaya döktüm üstüne oturdum cevreme havlu sardim .
peki herhangi bir sorunun varmıydı neden uyguladın bu kürü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?