Maydonoz süt buharını deneyenler

Tuplerin tikali olduğunu nasil ogrendin canim ameliyatla falan düzelmiyor mu.ne gibi belirtileri vardi bi de bende asiri yanma oluyor alt karin bolgemde tuplere doğru baski ve yanma oluyor tikali midir acaba
Hsg çektirerek öğrendim canım
Brokoli bile denedim açıldımı acilmadimi bilemiyorum ağrı oldu kullanırken ama şuanda hamile kalamıyorum yani hiç gebelik olmadi

A
Tuplerin tikali olduğunu nasil ogrendin canim ameliyatla falan düzelmiyor mu.ne gibi belirtileri vardi bi de bende asiri yanma oluyor alt karin bolgemde tuplere doğru baski ve yanma oluyor tikali midir acaba
Ameliyat ol dedi doktor biraz tehlikeli olduğunu söyledi cok araştırdım kesin çözüm değil yumurtaligina zararı oluyormuş rezervi düşürüyormuş o yüzden olmadım bakalm artık nasibim de varsa olur olmazsa tüp bebek düsünücez

Benimde pcos canm 3 sene olcak nerdeyse hala hamile kalamadım

Her dua vaktine esirdir vakti gelince olacak cok iyi doktor bulun durumumuz varsa GOP yeni yüzyıl hastanesi volkan turan tavsiye ederim adam.bu isin ehli... Ben gitmedim ama bir dostumuz cok tavsiye ediyor

Her dua vaktine esirdir vakti gelince olacak cok iyi doktor bulun durumumuz varsa GOP yeni yüzyıl hastanesi volkan turan tavsiye ederim adam.bu isin ehli... Ben gitmedim ama bir dostumuz cok tavsiye ediyor
Ewet vakti olmadığı için henüz kalamıyorum farkındayım ama rabbim daha fazla bekletmesin hyırlısyla wersin inşallah gazi osman paşa damı bu dr ?

Yahu böyle birşey olabilir mi? tüpü nasıl açacak buhar. o buhar anca oradaki cildi yumuşatır.

ah ah umut bizlerin ekmeği.. :)

İlk defa duyuyorum ve denerim de ne zararı olacak ki? Adetten sonramı yapılıyor kesin mi? Konuyu takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…