Tarif eder misinizben bi kere denedim o ay hamile kaldım adet bitimi 2.gün yapmıştım kovaya döktüm üstüne oturdum cevreme havlu sardim .
Ama nasıl yapılıyor hiç bişey anlamadım :/Bende yeni öğrendim hamile kalmaya yarıyormuş deneyenlerin tecrübesi varmış :))
Oooo Allah razı olsun sonunda bilgili biri.öncelikle bir litre köy sütüne bir demet maydanozu elinle parcala kaynat.kaynadıntan sonra normal bir kovaya dök.belden aşağısı çıplak olacak ve battaniye gibi bişey sar beline.battaniyeninin amacı buhar dışarı kaçmasın diye.üstüne çömel yarım saat bekle üstünde.çok yaklaşma tenin yanmasın dikkatli ol. Eğer soğuduğunuhissedersen sütü biri ısıtsın tekrar üstüneçömel.sonra bu işlem biter bitmez yatağa geç eşinle ilişkide bulun ve yataktan sabaha kadarkalkma ayağına çorap giy çorapla uyu üşütme
Dogal süt mu kutu sutle yapilsa olur muben bi kere denedim o ay hamile kaldım adet bitimi 2.gün yapmıştım kovaya döktüm üstüne oturdum cevreme havlu sardim .
Ahh canim artik köy sutlerine nile doğal diyemiyorum ki.ne icin bu enfeksiyon oxin mi yapılıyorKöy sütünü alıp denedim fakat ise yaramadı heralde
Canım bende yaptım adet olmadım hala ondan olabilir mi ?Ben yaptım ancak o ay reglim gecikti. Düzenimi bozdu
Yok canım enfeksiyon değil de tüplerim tıkalı açılması icin yapmıştım ise yaramadı acı elma yağını bile denedim ondada erken regl oldumAhh canim artik köy sutlerine nile doğal diyemiyorum ki.ne icin bu enfeksiyon oxin mi yapılıyor
Tuplerin tikali olduğunu nasil ogrendin canim ameliyatla falan düzelmiyor mu.ne gibi belirtileri vardi bi de bende asiri yanma oluyor alt karin bolgemde tuplere doğru baski ve yanma oluyor tikali midir acabaYok canım enfeksiyon değil de tüplerim tıkalı açılması icin yapmıştım ise yaramadı acı elma yağını bile denedim ondada erken regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?