bugün ikinci günüm. uzun zamandır yataktan yorgun bir şekilde uyanırdım. bugün kendimi gayet dinç hissediyorum.sonuçta doğal ve faydalı şeyler. ben rondodan geçirdikten sonra posalarını süzüyorum. yoğun kıvamlı oluyor. içimi maydonoz sevmeyenler için biraz zor olabilir.ama ben gayet keyif alarak içiyorum. devam etmekte kararlıyım sonuçlarımı yazarım
kızlar İ.S'nın maydonoz kürünün kullanan varmı...Hem cildi güzelleştiriyor hemde zayıflamaya yardımcı oluyormuş...Kürün yapılışını anlatıyorum:15-16 maydonoz sapını parçalayıp üzerine yarım limon suyu(2 yemek kaşığı)ve yarım bardak su koyup blendırda çekip kahvaltıdan 5-10 dk önce içiyoruz.15 gün içip 1 hafta ara veriyoruz.Yataktan kalkarken çok yorgun oluyrsanız 3-4 günde bile nekadar zinde olacağınızı farkedersiniz diyorlar...Kullananlar yorumlarını paylaşabilirmi acaba ???
kaynatılmıyomuymuş, tadı çok kötü olurr beeeaaaa :84:
maydanoz yaprakları olmadan mı yapılacak bu kür
kızlar İ.S'nın maydonoz kürünün kullanan varmı...Hem cildi güzelleştiriyor hemde zayıflamaya yardımcı oluyormuş...Kürün yapılışını anlatıyorum:15-16 maydonoz sapını parçalayıp üzerine yarım limon suyu(2 yemek kaşığı)ve yarım bardak su koyup blendırda çekip kahvaltıdan 5-10 dk önce içiyoruz.15 gün içip 1 hafta ara veriyoruz.Yataktan kalkarken çok yorgun oluyrsanız 3-4 günde bile nekadar zinde olacağınızı farkedersiniz diyorlar...Kullananlar yorumlarını paylaşabilirmi acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?