K kalben demir Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 4 0 32 Perşembe 14:00 Konu Sahibi kalben demir #1 Merhaba, polip aldırdıktan sonra ne zaman süre sonra adet gördünüz? Maydanoz suyu ve papatya çayı içip geciken adeti sökülen var mı?
Merhaba, polip aldırdıktan sonra ne zaman süre sonra adet gördünüz? Maydanoz suyu ve papatya çayı içip geciken adeti sökülen var mı?
serenimoni Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 76 57 38 Perşembe 14:47 Konu Sahibi kalben demir #2 Düzende bişey değişmedi kendiliğinden oldum ben bitk çayı vs kullanmamıştım
K kalben demir Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 4 0 32 Perşembe 15:09 Konu Sahibi kalben demir #3 serenimoni .!.: Düzende bişey değişmedi kendiliğinden oldum ben bitk çayı vs kullanmamıştım Genişletmek için tıkla... Benimki çok gecikti. Maydanoz suyu sabah aksam içiyorum iyi gelsin diye. Bakalım bekliyorum
serenimoni .!.: Düzende bişey değişmedi kendiliğinden oldum ben bitk çayı vs kullanmamıştım Genişletmek için tıkla... Benimki çok gecikti. Maydanoz suyu sabah aksam içiyorum iyi gelsin diye. Bakalım bekliyorum
serenimoni Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 76 57 38 Perşembe 17:17 Konu Sahibi kalben demir #4 Normal de düzenli mi adetleriniz
K kalben demir Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 4 0 32 Perşembe 21:34 Konu Sahibi kalben demir #5 serenimoni .!.: Normal de düzenli mi adetleriniz Genişletmek için tıkla... Ya 7 ya 13 gibiydi bu durum biraz can sıktı
serenimoni .!.: Normal de düzenli mi adetleriniz Genişletmek için tıkla... Ya 7 ya 13 gibiydi bu durum biraz can sıktı