ben açık mavi waterproof olan volume express kullanıyorum. ve çok memnunum. bir sürü marka denedim en pahalılarını da aldım ama maybeline nin bu rimelinden daha iyisini görmedim. kirpiklerimi uzatıyor, dolgunlaştırıyor ve anında kuruduğu için asla bulaşmıyor ve kıvrık kalıyor.:lepi:
ben kullanıyorum ve acayip memnunum çok uzatıyor fakat dolgunluk istiyorsan alma çünkü fazla dolgunlaştırmıyor fakat uzatma ve kıvırma işinde çok başarılı kesinlikle tavsiye ederima.s
canım peki ankarada nerden alabilirim genelde netten alıyodum ama güvenebileceğim uygun bi yer var mı makyaj ürünü satan
ben pembesini aldım
benim kirpiklerim zaten uzun ama bu hem kıvırıyor hemde dolgunlaştırıyor
ben çok memnunum tavsiye ederim
canım benim de kirpiklerim kısa genelde iğne fırçalı uzatan rimeller kullanıyorum ama bu rimelin uzatma etkisi de var mı?herkes çok memnun almazsam içime oturcak merak ediyorum
yaa kızlar bu ucu kıvrık olan rimeli nasıl sürmek gerekiyor? pembesi var bendede ama o eğimli kısım ne işe yarıyor ya ben pek beceremiyorumda, detaylı anlatırsanız ne iyi olurr:81:
yaa kızlar bu ucu kıvrık olan rimeli nasıl sürmek gerekiyor? pembesi var bendede ama o eğimli kısım ne işe yarıyor ya ben pek beceremiyorumda, detaylı anlatırsanız ne iyi olurr:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?