Göz Makyajı Maybelline rimeL ..

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
volume express kullandım memnun kaldım şimdi pembe olanı merak ediyorum deneyeceğim bakalım

Bende bugün hacim veren pemebelden sipariş verdim. Kargo gelsin hemen bakıcam nasıl diye.

Maybelline Volume Express Colossal kullanıyorum sarı olanı memnunum gayet:asigim:bayanssulusmile

bende maybelline rimel almayı dşünüyorum dolgunlaştırsın istiyorum kirpklerimi hangisini önerirsnz arkdşlr ?

loreal grubun oldugu için nefret etsemde malesef rimelleri çok guzel nerdeyse hepsini kullandim klasik wolum expresslerden çok bisey bekleme ama kirpik yapin uygunsa dogal ve çok hos renk verir
colossal asla 15 kat uzatmasada gayet basarili
define lash yesil pek bilinmediginden ragbet gormesede benim kirpiklerimi mukemmel ayirip uzatiyor tek tek yapiyor çok memnunum
falsies dedikleri gibi uzun ve gur kirpikleri olanlari cidden takma kirpikli gibi yapiyor tek rimeller uzun ve dolgun kirpiklerin oluyor gayet basarili hatta bence colossal dan daha basarili

ben define lash la falsies i beraber kullaniyorum takma kirpik gibi oluyor tabi o kadar yogun olamiyor malesef ama sadece rimel için gayet basarili sonuçlar aliyorum =)

Kızlar peki bu maybelline rimellerinden hangisi en iyisi? Bir de kirpiklerinizde dökülme, kaşıntı vs oldu mu?

ıyyy ya pembesi irenç bnce o fırçası ne ya döndürerek sürüorum ben o kıvrık olduğundan dönmüo blmyrm bn beğnmedm:eek:lmaz:

Yeşili sarısı şimdide morunu kullanıyorum.. Başka rimel kullanmam.. Vazgeçilmezim!!

define a lash ın yeşilini almayı düşünüyorum
çok iyi uzatıyormuş peki iyi de kıvırıyor mu ???

ben sarı tambik olandan kullanıyorum ama waterproff olanı sevmedim kolay kolay çıkmıyo.bitsin hemen normal olanına döncem

kızlar bu maybelline sarı olanının waterproof u mu yoksa normal olanı mı daha iyi???Ona göre alacam da :eek:

define a lash ın yeşilini almayı düşünüyorum
çok iyi uzatıyormuş peki iyi de kıvırıyor mu ???

ben kullanıyorum ve acayip memnunum çok uzatıyor fakat dolgunluk istiyorsan alma çünkü fazla dolgunlaştırmıyor fakat uzatma ve kıvırma işinde çok başarılı kesinlikle tavsiye ederima.s

siz kullandınız mı?normal olanı da gözaltına mı dökülüyormuş ne,öyle bir şeyler okudum ama ne derece doğru bilemiyorum.

kızlar colossal volume waterproof 'umu, normali mi daha iyi???Cevap verirseniz ona göre alıcam a.s

ben açık mavi waterproof olan volume express kullanıyorum. ve çok memnunum. bir sürü marka denedim en pahalılarını da aldım ama maybeline nin bu rimelinden daha iyisini görmedim. kirpiklerimi uzatıyor, dolgunlaştırıyor ve anında kuruduğu için asla bulaşmıyor ve kıvrık kalıyor.:lepi:

X