Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Maybeline fondötenleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bulgaria

19.08.2012den sonsuzluğa
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
227
1
fondöten önerebilir misiniz Maybeline düşündüm ama bilmiyorum hangi markanınkini kullanıyorsunuz? memnun musunuz? Teşekkürler kızlar :)

Konu içeriği nedeniyle "Pudra, Fondöten, Kapatıcılar" başlığına taşındı.

canım ben 1 yıldır affinitone kullanıyorum ve kuru bi cildim var o yüzden nemlendirici sürüp kullanırsan iyi duruyor,eğer cildin kuruysa diye diyorum,bende hiçbi yan etkiside olmadı severek kullandım ama daha doğal şeyler arayışındayım :KK70: bu arada akma yapmıyo ve kalıcı oluyo ama ilk yaptığın gibi durmuyo tabi yüze oturuyor ayrıca bi kutusu bana 6 ay gitmişti,hergün kullanmamla :KK70:

canım ben 1 yıldır affinitone kullanıyorum ve kuru bi cildim var o yüzden nemlendirici sürüp kullanırsan iyi duruyor,eğer cildin kuruysa diye diyorum,bende hiçbi yan etkiside olmadı severek kullandım ama daha doğal şeyler arayışındayım :KK70: bu arada akma yapmıyo ve kalıcı oluyo ama ilk yaptığın gibi durmuyo tabi yüze oturuyor ayrıca bi kutusu bana 6 ay gitmişti,hergün kullanmamla :KK70:

çok teşekkür ederim canım benim

uzun zamandır maybelline affinitone fondoten kullanıyorum gerçekten doğal duruyo kalıp gibi durmuyo. kalıcılığı da orta seviye diyebilirim

X