• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan mayaiolp'in bohçaları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok şık çok güzel olmuş mayacım.
iyi günlerde kullanın inşallah!

İyi günlerde kullanın bohça derdinden kurtulmuşssunuz ne güzel darısı başımıza:)

Hersey cok güzel olmus,cok özenle hazirlanmis iki tarafta belli.ALLAH güzel günlerde kullanmayi nasip etsin.
Ben askima istedigim gibi bohca hazirlayamadim seninkini görünce icim bi tuhaf oldu :)

cnm benim bohçaların çok güzel olmuş ellerinize sağlık allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım sen daha yeni nişanlandın galiba hayırlı olsun ve ne kadar çok şey yapmışsınız öyle iki tarafda güle güle kullanın darısı başıma boshayallersmile

canım sen daha yeni nişanlandın galiba hayırlı olsun ve ne kadar çok şey yapmışsınız öyle iki tarafda güle güle kullanın darısı başıma boshayallersmile

evet canım daha 4-5 günlük nişanlıyım.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar.umarım daha iyileri sizin olur.

Allah tamamina erdirsin.
Seccade mor kadife olandan bu sene bende almistim.(:cok güzel.
En sondaki kücük sandik gibi olan harikaymis.
Guzel günlerde kullanmayi nasip etsin Allah im.

Allah tamamina erdirsin.
Seccade mor kadife olandan bu sene bende almistim.(:cok güzel.
En sondaki kücük sandik gibi olan harikaymis.
Guzel günlerde kullanmayi nasip etsin Allah im.

çok teşekkür ederim canım o sandığı tülle sardık ama o halini çekememişim:(

çok güzelmiş canım Allah mesut etsin tamamına erdirsin nazar değmesin ağız tadıyla kullanmak nasıp etsin :nazar:

bende pazar günrü nişanlandım ama bana bohça felan gelmedi çok kıskandım senı ohaoldumsmile

SFI çok teşekkür ederim
kanatsiz_angel iyi dileklerinn için çok saol. hem üzülme bazıları nişanda değil de düğünde yapıyor böyle şeyleri

Back