• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan mayaiolp'in bohçaları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mayaiolp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
925
6
96
bunlar bana gelenler kızlar

2620.jpg
[/url][/IMG]

2629.jpg
[/url][/IMG]

2639.jpg
[/url][/IMG]

2647.jpg
[/url][/IMG]

2655.jpg
[/url][/IMG]

2662.jpg
[/url][/IMG]

2673.jpg
[/url][/IMG]

2677.jpg
[/url][/IMG]

2683.jpg
[/url][/IMG]

2692.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
bunlar da anneme babama ablama ve dedeme gelenler

2702.jpg
[/url][/IMG]

2720.jpg
[/url][/IMG]

2729.jpg
[/url][/IMG]

bunlar da bizim hazrıladığımız bohçalar

pict0215.jpg
[/URL][/IMG]

pict0201.jpg
[/URL][/IMG]

pict0192j.jpg
[/URL][/IMG]

pict0198l.jpg
[/URL][/IMG]

pict0221.jpg
[/URL][/IMG]

pict0219t.jpg
[/URL][/IMG]

2790.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
ooooo canım süperler valla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah opuyorumnanaktan
Bohça derdinden kurtuldun artık darısı başıma kaydirigubbakcemile3

hepsi çok güzel canım allah banada nasip eder inş böyle bohçalar güle güle kullan canım.

Mayaiolp canım benim ya hayırlı olsun nasıls evindim senin adına, herşey çok güzel canım, nasıl mutlusundur şimdi, çok güzel olmuş herşey.Darısı benim başıma canımyerimseniben Ben damat bohçasıyla uğraşıyorum yine yavaş yavaş oluyor.

pinky yavrum çok saol ya umarım sen de bir an önce atlatırsın.azcık nispet yapayım size ohhhh pek rahatım valla sormayın üstümden çok büyük yük kalktı bayanssulusmile benden size tavsiye hiç canınızı sıkmayın her şey oluyor yavaş yavaş

Güle güle kullan canım ben heralde bu duyguyu tadamıcam çünkü nişanlımın tarafı biz de nişan bohçası adeti yoktur diyor inanamadım duyuncu:bbo:
Hiç birşeyde gözüm yok nişanlımla iyi olayım yeter :Saruboceq:

Güle güle kullan canım ben heralde bu duyguyu tadamıcam çünkü nişanlımın tarafı biz de nişan bohçası adeti yoktur diyor inanamadım duyuncu:bbo:
Hiç birşeyde gözüm yok nişanlımla iyi olayım yeter :Saruboceq:
canım bunlar zaten formalite şeyler canını sıkma boşuna.dediğin gibi en önemlisi nişanlınla aran iyi olsun gerisi hiç önemli değil

çok güzel görünüyorlar güle güle kullan , bohçaları nasıl paketlediniz anlatırmısın, tüle mi sardın, bohçanın içine mi koydun anlatırsan sevinirim...

çok güzel görünüyorlar güle güle kullan , bohçaları nasıl paketlediniz anlatırmısın, tüle mi sardın, bohçanın içine mi koydun anlatırsan sevinirim...

saol canım teşekkür ederim. hepsini görünecek şekilde köpüğün üstüne iğneledik daha sonra da tozlanmaması için jelatinle sardık üstünü de kafamıza göre süsledik işte

haaa o kare şey köpük müydü :) bende düşünüyorum tepsimi bohça mı tül mü nasıl böyle muntazam durmuş bunlar diye. hakikaten yaratıcı olmuş fikir. mutluluklarr......

haaa o kare şey köpük müydü :) bende düşünüyorum tepsimi bohça mı tül mü nasıl böyle muntazam durmuş bunlar diye. hakikaten yaratıcı olmuş fikir. mutluluklarr......

haha köpük hemde cephe kaplama köpüklerinden yani sert olanlardan...
teşekkür ederim

Back