Maya mantar enfeksiyonu

babykoko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar merhaba bi haftadır ishalle uğraşıyorum son olarak gaitada maya buldular ilaç verildi ishalim başlamadan önce idrar yolu enfeksiyonum başlamıştı üromisin içtim ve yanma geçti ishalim devam etti. Sorum şu şuan bağırsaklar için antibiyotik vs verildi ama kadın hastalıklarına randevu bulamadım aynı zamam da vajende kaşınma ve peynir kesiği akıntı var bu mantar üriner sistemle bağırsakla birbirine bulaşabilir mi? Verilen ilaçlar vajenede yarar mı yada kadın hastalıklarında randevu bulana kadar evde vajen için yapabileceğim birşey var mıdır başına gelen var mı iki tarafta da aynı anda mantar olan?

İshal bilemiyorum ama peynir kesiği gibi akıntı vardı geçen ay çok uğraştım.suqn reglim bitince anlicam akıntı devam ediyormu bittimi.evet bu maya mantari zaten bağırsakta oluyor çoğalınca dilde vajinada deride tepki veriyormus.ben candida diyetine başladım 15 gün oldu inşallah ise yararda bu akıntıdan kurtulurum evde elma sirkeli suya oturma banyosu yapabilirsin ve gluteni şekeri kes.dr öyle demişti bana.bu mantar ishal gaz şişkinlik hazımsızlık çok yapıyor.siran gelincede jinekologa git.fitil ilaç falan veriyor.

Diyet nasıl gidiyor canım ilacı bırakınca ishal geri geliyor karın sesleri cabası bugün yine sistit oldum cok canım sıkıldı sanırım bende diyete başlamayı düşünüyorum gastroentolojiye gittim 1 ay sonra çıkıcak sonuçlar 1 ay bu diyeti yapsam mı diyorum

Diyet devam ediyorum ama çok zorlanıyorum hergün ayrı yemek yapmak üstüne ilk hafta asırı halsızşık yapmıstı o halsızlıkte bu hafta gerı geldı. Neden bu kadar halsızlık yapıyor anlamadım. Bol şu içiyorum takvıyede alıyorum yınede halsızım. Dıyete ışk baslayınca ishal tamamen durmuştu ama bu defada sert dışkılama çok zor oldu. Cıg kabak celırdegı tüketerek buldum onun çaresini de. Yapabildiğim kadar devam etmeyı dusunıyorum. Şu halsızlıkte olmasa çok ıyı aslında ama halsizlik beni mahvedıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…