Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

Lina

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
72
1
Arkadaşlar Yillardir çektiğim Bu Koltuk Alti Terlemsine çözüm Buldum Bende Işe Yaradi Sizinle Paylaşmak Istedim Umarim Sizdede Yarar.hiç Bi Sağlik Problemim Olmamasina Rağman Yaz Kiş,soğuk Sicak Demeden Terlerdim.istediğim Renkleri Giyemzdim Mesela Bugün Turuncu Bi Tşort Gydim Ve Hiç Terlemedim:)neyse Uzatmiyim Maxim Adli Bi Solüsyon Eczanelerde Satiliyo Ben Başta Hiç Zannetmiyodum Işe Yaricağini Ama Gerçekten Yariyo Bnden Söylemesi.inş Yarari Olmuştur

doktora danışmak faydalı olabilir diye düşünüyorum..yani koltuk altı ter bezleri ve lenfler açısından kritik ve hassasiyet gösterilmesi gerekn bir bölge......yani ter bezlerinin çalışmasını engelleyen bu tür solüsyonları doktora danışmadan kullanmayın bence...nacizane tavsiyem...sağlık bu bişeye benzemez...

evet roll-on için meme kanseri falan diyolar ama mecbur kullanıyoruz bende cok terliyorum siyahta bile baya belli oluyor yaa
en yakın zamanda deneyecegim ..

sana katılıyorum cnm bnde yazımda belirttim hç bi sağlık sorunum olmadığı halde diye ben kulandım ve zararını değil yararını grdüm denemekten bişey çıkmaz diye düşünüyorum tabiki herkesde aynı sonucu wermez ama ben paylaşmak istedim çünkü bunu çeken bilir.yan etkisi olamyan bi ilaç.

hımm bir de düşününce pahalı bir ürün gibi geliyo,bir kutusu ne kadar kullanılıo?

ben ilk grdiğim eczaneden buldum 50 ytl 3 ay yetiyomş ama bn kullanalı 2 hafta oldu.terleme durduktan sora haftada 1 yada 2 kez kullnıyosun canım

Walla terleme için o kadar çok para verdim ki bunada veririm heralde.. Yaz kış terliyorum yaaa.. Bıktım walla..

Cok sagolun kizlar, bende burdaki eczanelerde bi arastirim bakim bulabilirmiyim. Cok kötü oluyorum yaaa, kendimi rahat hissetmiyorum ve rahat hareket edemiyorum insanlarin arasinda

Haaa kizlar peki ya yüz terlemesi icin'de bisey varmi'dir aceba, ya dudak üstünden cok terliyorum genellikle ve anlimdan felan o yüzden'de hep kücük kücük noktaciklar cikiyo yüzümde :KK43:(

böyle birşeyin olması süper. bende eczaneye koşayım bari. ama ilk doktoruma :)

Haaa kizlar peki ya yüz terlemesi icin'de bisey varmi'dir aceba, ya dudak üstünden cok terliyorum genellikle ve anlimdan felan o yüzden'de hep kücük kücük noktaciklar cikiyo yüzümde :KK43:(

canım ben bu ilacı sadece koltuk altında denedim ve olumlu sonuç aldım bşata biraz kızarma oldu ama işe yaradı internet sietsinde yüzede sürüldüğünü okumuştum ama sen yine doktora danış yada siteye fln mail at çünkü emin değilim koltuk altında kızarma pek sorun değil ama yüz grünen bi yer sonuçta araştırmadan sürme canım

arkadaşlar alan oldumu dediğim ilacı merak ediyorum herkes benim gibi fayda gördümü:)

Ben bugün eczaneye gidip bi sorucam varmiymis, belki burda satilmaz, sonra iste yüz icin'de kurlanila biliniyomu onu'da sorucam.

ya evet rool on lar bile korkutuyor beni bu ürünü deneyen arkadaşlar yan etkileri varmı yazsınlar fiyatıda yüksek kafamçokkarıştı aman aman çok terlemem yok koltuk altlarında ama burnum çok terliyor hemde boncuk boncuk sinir oluyoruum ya yazın nefret ediyorum bu durumdan :çok üzgünüm: benim bir arkadaş vardı nerdeyse tişortunun altı komple ter oluyordu mesala böyle arkadaşların kullanmaları iyi olur bu ürünü ondaki baya baya fazla ve oldukça göze çarpıyordu kızın yazın koltuk altı hep terli geziyordu ya fisfisfis sanırım ter bezi fazla çalışıyordu.Birde banyodan duşdan sonra limon sürün koltuk altlarınıza dogal olarak ter kokusunu alıyor ben evde oldugum zamanlarda yapıyorum hem dogalsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

gaye arkadaşım bu maxsimi burdaki eczanelerde bulamadım nerden alabilirim özel bi sitesi varsa yazarmısın rica etsem çok dua edicem sana çok:)

X