Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vay fıstıklar müthişsiniz yine.2 saattir giriyorum kimse yok olmadı mı acaba diye düşünmeye başlamıştım.Maşallah size sonunda thanderc seni de gördüm.Hepiniz çok cicisiniz.Şeyma gülmek sana çok yakışıyor.Selvi yine müthişsin.Zeynep seni de çok beğeniyorum.Hissediyorum yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış kişilersiniz.Hepinize kucak dolusu sevgiler
mükemmel bir buluşmaydı hatta biz selviyle doyamadık birbirimizede bikaç saatte dolaştık:) hepinizi tanıdıgım için çok mutluyum. bu arada kızımın adı ecrin eylül:)))
kızlar supersınız yınee bende çok istedım ama olmadı ıns. bı dahakıne:):):)
fotolar cok buyuk boyut..
harıkasınız daım olsun dostlugunuz ınsallah cocuklarda cok şeker cıkmıslar:)..
Vay fıstıklar müthişsiniz yine.2 saattir giriyorum kimse yok olmadı mı acaba diye düşünmeye başlamıştım.Maşallah size sonunda thanderc seni de gördüm.Hepiniz çok cicisiniz.Şeyma gülmek sana çok yakışıyor.Selvi yine müthişsin.Zeynep seni de çok beğeniyorum.Hissediyorum yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış kişilersiniz.Hepinize kucak dolusu sevgiler
Masallah seyma ile zeynep cok benziyolar birbirlerine akrabalik felan varmi acebaa? :)
çok tatlısınız gelemedim bi dahakine inşallah dostluğumuz daim olsun
Kıskanmadım ki kıskanmadım ki....:sinifsinif:
değiliz canım kardeş gibiyiz ama..Masallah seyma ile zeynep cok benziyolar birbirlerine akrabalik felan varmi acebaa? :)
Kıskanmadım ki kıskanmadım ki....:sinifsinif:
seviyorum senii olumunekankayizsmile :gitme: vereliniortak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan