Maxi de buluştuk:):):):

Vay fıstıklar müthişsiniz yine.2 saattir giriyorum kimse yok olmadı mı acaba diye düşünmeye başlamıştım.Maşallah size sonunda thanderc seni de gördüm.Hepiniz çok cicisiniz.Şeyma gülmek sana çok yakışıyor.Selvi yine müthişsin.Zeynep seni de çok beğeniyorum.Hissediyorum yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış kişilersiniz.Hepinize kucak dolusu sevgiler

mükemmel bir buluşmaydı hatta biz selviyle doyamadık birbirimizede bikaç saatte dolaştık:) hepinizi tanıdıgım için çok mutluyum. bu arada kızımın adı ecrin eylül:)))

Vay fıstıklar müthişsiniz yine.2 saattir giriyorum kimse yok olmadı mı acaba diye düşünmeye başlamıştım.Maşallah size sonunda thanderc seni de gördüm.Hepiniz çok cicisiniz.Şeyma gülmek sana çok yakışıyor.Selvi yine müthişsin.Zeynep seni de çok beğeniyorum.Hissediyorum yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış kişilersiniz.Hepinize kucak dolusu sevgiler

cnm eve geç geldik ondan resimler gec yüklendı ama keşke sende olsaydın ya:(:(:(
inş. senlede görüşcez cnm.

mükemmel bir buluşmaydı hatta biz selviyle doyamadık birbirimizede bikaç saatte dolaştık:) hepinizi tanıdıgım için çok mutluyum. bu arada kızımın adı ecrin eylül:)))

cnm evet cok güzeldi güzel vakıt gecırdık akşam hemen nasıl oldu anlamadım valla.cnm düzeltim ya kusura bakma neden öle yazdım bilmiyorum zaten resımlerı yükleyene kadar berke beni mahvetti :) senden ayrıldık berke neden eylüller bize gelmiyor anne cım dedi:)

fotolar cok buyuk boyut:(..
harıkasınız daım olsun dostlugunuz ınsallah cocuklarda cok şeker cıkmıslar:)..

canım senide aramızda görmeyi çok isterdik inş bi başka sefere . bu arada güzel sözlerin için teşekkür ederim :)opuyorumnanaktan

çok tşk ederim..

Masallah seyma ile zeynep cok benziyolar birbirlerine akrabalik felan varmi acebaa? :)
değiliz canım kardeş gibiyiz ama..

Kıskanmadım ki kıskanmadım ki....:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3

Back