araba için bende alıcıyım. Sadece arabaya son fiyat için Cevap yazarsanız sevinirim. İstanbuldayım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ayrı alımlarda ana kucağı 150
araba 450 liradır..
5 diya takıldım yemekten sonra doncem
daha yemek yemedin mi ölecen açlıktan ha:))
Son bikac gündür bu saati buluyor valla yemek yemek bile yorucu bu saatte :) dur ben muhabbet topii acilim:)
ben yatıyom gari:)) bi akşamda erken uyumaya karar verdimnasıl bişeymiş bakayım bir:))
İyh yat bari sen bende yatıyim nasılsa gece bı biri bı biri kaldıracakhadi iyi gecelerrrrrrr...".........."......."..........
5 di ne ya anladıysam arap olayım:))
bana kıza gidecek renk lazım:18:arkadaşlar fiyatı düşürüyorum son fiyat 600 dür..
arkadaşlar ayrı alımlarda ana kucağı 150
araba 450 liradır..
Bu arabayı bu fiyata almadığıma ve almayanlara şaşırıyorum :26:yok arkadas bize iyilik yaramıyor yaz 1000 tl bak nası aliyoruz
Günaydın,
eğer halen satmadıysanız ben araba + ana kucağına, ikisine de talibim.
İstanbul Avrupa yakasındayım. Siz nerdeydiniz?
Hoşçakalın
Sizin ürünü almayı istiyoruz. Ama fiyatta bir şeyler yaparsan hemen yarın bile alabilirim. Son bir fiyat vermeni rica ediyorum. Bu arada Ben Avcılar da oturuyorum..
canım bu hangi yılın modeli?bir de kirlenmiştir ister istemez.yıkanabiliyor mu kumaş bölümler
malum 0 ürün alınca taksit imkanı oluyor.şimdi böye tek seferde 600 biraz koyacak.malum masraf çok.son bir fiyat verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?