Mrb ana kucağı tam yatıyo mu sallanıyomu. Oyun halısını görmek istiyorum. İkisini düşünüyrm.
merhaba oto koltugunu görmek isterim elden almak mümkün mu1. Maxi Cosi Cabrio Fix oto koltuğu hiçbir lekesi vs. bulunmamaktadır. Fiyatı 200 TL.
2. Tiny Love Maymun Adası oyun halısı 5 ay kullanılmıştır, bütün oyuncakları çalışmaktadır. Fiyatı 60 TL.
3. Funnababy sepet beşik. Organik malzemeden üretilmiştir. Hiçbir leke vs. yoktur. Fiyatı 100 TL.
4. Mamas&Papas Buzz ana kucağı. 1 ay kullanılmıştır. (Kızımız pek sevmediği için). Fiyatı 40 TL.
5. Kraft AV-33 Smart Elektrikli Göğüs Pompası. Fiyatı 35 TL.
Not: Kocaeli Gölcük ilçesindeyim. Kargo ücreti alıcıya aittir.
Tamam bekliyorum.Merhaba,
Ana kucağı tam yatmıyor, titreşimli ve müzikli. Pille çalışıyor.
Oyun halısının fotoğrafını haftasonu yükleyebilirim. Çok az kullanıldığı için tertemiz ve bütün oyuncakları çalışırıyor.
Merhaba,merhaba oto koltugunu görmek isterim elden almak mümkün mu
Merhaba, oyun halısına talibim.Önceki arkadaşla anlaşma sağlanamazsa görïüşmek isterim.1. Maxi Cosi Cabrio Fix oto koltuğu hiçbir lekesi vs. bulunmamaktadır. Fiyatı 200 TL.
2. Tiny Love Maymun Adası oyun halısı 5 ay kullanılmıştır, bütün oyuncakları çalışmaktadır. Fiyatı 60 TL.
3. Funnababy sepet beşik. Organik malzemeden üretilmiştir. Hiçbir leke vs. yoktur. Fiyatı 100 TL.
4. Mamas&Papas Buzz ana kucağı. 1 ay kullanılmıştır. (Kızımız pek sevmediği için). Fiyatı 40 TL.
5. Kraft AV-33 Smart Elektrikli Göğüs Pompası. Fiyatı 35 TL.
Not: Kocaeli Gölcük ilçesindeyim. Kargo ücreti alıcıya aittir.
Oto koltuğu ile birlikte yağmurluk da vereceğim.
Merhaba, diğer arkadaş için haftasonu fotoğraf yükleyeceğim.Merhaba, oyun halısına talibim.Önceki arkadaşla anlaşma sağlanamazsa görïüşmek isterim.
3 ay kullandım. 3 ay sonra odasındaki yatağa geçti kızımSepet beşiği ne kadar süre kullanabildiniz acaba?
Merhaba, yarın bir arkadaş oyun halısını alacak, almazsa yarın yüklerim.Mrb oyun halısının fotolarını ekler misiniz?
Oyun halısı satıldı mi bir de sepet beşik kaç ay kullanılabilirMerhaba, yarın bir arkadaş oyun halısını alacak, almazsa yarın yüklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?