Bebek İkinci El maxi cosi 9-18 kg oto koltuğu

bakimli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
106
1
maxi cosi 9-18 kg siyah oto koltuğu satıyorum piyasa değeri e bebekte 800 tl

200 TL ye satıyorum

Özellikleri:

9 Ay’dan yaklaşık 4 Yaşa kadar olan çocuklar için uygun olan, Ergonomik dizaynı ile çocuğun konforunu sağlayan Priorifix en az yanlış monte olasılığı ile gurubunun en güvenli oto koltuğudur.
Benzersiz yan koruma sistemi SPS
Omuz kemerlerinin yüksekliğini en kolay ayarlanabilir sistem
Renk göstergeleri montajın doğru veya yanlış olduğunu açıkça ve anında gösterir.
Pratik kemer askıları ve kolay çekilebilir otomatik emniyet kemeri
Kemerler üzerinde basıncı azaltan ve yayan özel pedler
4 Oturma ve Yatma pozisyonu tek elle ayarlanabilir.
Isofix ve/veya 3 nokta emniyet kemeri iler arabaya kolayca monte edilebilir
Kaza sonrası araçtan çocuk içerisindeyken kolayca alınabilir

Hitap ettiği Yaş Aralığı: 9 ay – 4 Yaş
Temizleme Özellikleri: 30 derecede yıkanabilir kumaş
Taşıma Kapasitesi: 9–18 KG
Aldığı sertifikalar: ECE R44/04
Ürün Ölçüleri:
Koltuk iç genişliği:300mm
Koltuk iç derinlik:310mm
İç yükseklik:580mm
Koltuğun dış genişliği:440mm
Koltuğun dış derinliği:520mm
Koltuğun dış yüksekliği:690mm
Ürünün Ağırlığı: 5.35 kg
Taşıma kapasitesi: 15 kg
İçerik Enjeksiyon kalıp kasa, üzerinde kaza anındaki darbe basıncını absorbe eden darbe emici özel beyaz köpük malzeme.Anti alerjik ,anti bakteriyel terlemeyi en aza indiren özel hava geçirgen kumaşlar kullanılır .Tüm kumaşlarda teflon madde kaplıdır

Markanın ait olduğu ülke: Hollanda
Üretim Yeri: Hollanda

araba koltugunun resmini mail adresime ( ozlemergu@gmail.com ) gönderebilirmisiniz birde hangi ildesiniz

ya kusura bakmayin telefondan acinca resmi gordum ben ankarada oturuyorum koltugu almak istiyorum sizcede uygunsa mail adresim tekrar yaziyim ozlemergu@gmail.com mail adresime telefon numaranixi yazarsaniz ben sizi ararim gorusuruz

Merhaba ozelden msj atma hakkim yok eger ozlemergu@gmail.com adresine telefon numaranizi atarsaniz detaylari telefonda gorusebilriz.ilk kez buradan bi urun alicam nasil oluyor bilemiyorum.ben koltuga talibim. Yirtigi arizasi yoksa almak istiyorum

Gunaydin, oto koltugu ile bende ilgileniyorum... size cep numarami ozel mesajla gonderdim.. donus yaparsaniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…