peki uygulamadan önce cildinize nemlendirici sürmediniz mi ??yapısını sevemedim bir türlü, bir süre sonra çamur gibi oluyor cildimde bi tuhaf
sürmez olur muyum, cilt bakımımı yaptıktan sonra fondoten uygularım her zaman.. üstelik değişik bazlarla da denedim ama olmadı malesef.. yalnız benim cildim yağlı onu da belirteyim. glow bir fondoten olduğu için belki kuru yada karma ciltlerde güzel sonuçlar verebilirpeki uygulamadan önce cildinize nemlendirici sürmediniz mi ??
ondan da olabilir benim cildimde yağlısürmez olur muyum, cilt bakımımı yaptıktan sonra fondoten uygularım her zaman.. üstelik değişik bazlarla da denedim ama olmadı malesef.. yalnız benim cildim yağlı onu da belirteyim. glow bir fondoten olduğu için belki kuru yada karma ciltlerde güzel sonuçlar verebilir
o zaman tester ürünlerden tüm yüzünüze uygulayıp memnun kalırsanız alın derim..ondan da olabilir benim cildimde yağlıaldıgınız yere taşınıdınız mı ? merak ettim dogrusu.....
anladım canım tabiki en iyisini sen bilirsin...benimde cilt tipim yağlı ve herşeyi kullananamam mesela arkadasım golden rose kullanır harika duruyor bende kullandım fakat sivilce yaptı...o zaman tester ürünlerden tüm yüzünüze uygulayıp memnun kalırsanız alın derim..ben her cilt ürünüyle iyi anlaşamıyorum o yüzden pek yansıtmıyorum aldığım yerdekilere. zaten genelde pek bir şey bilmiyorlar faydadan çok zararları oluyor bana ihtiyaç duymuyorum
ooo baya benzeşiyoruz o zaman :) bana da piyasadaki ürünlerin çoğu sivilce yapıyor yada kaşıntı, iritasyon vs.anladım canım tabiki en iyisini sen bilirsin...benimde cilt tipim yağlı ve herşeyi kullananamam mesela arkadasım golden rose kullanır harika duruyor bende kullandım fakat sivilce yaptı...
anladım bende zaten normal max factor creme puff ve max factor miracle touch compact fondöteni kullanıyorum..ve memnunum..ikimizde alerjik yapıya sahibiz desenize benim mesala arkadasım bir gün rujumu sürdü ve bende unutmuşum sonra ben kullandım dudaklarım banu alkanın dudakları gibi olduooo baya benzeşiyoruz o zaman :) bana da piyasadaki ürünlerin çoğu sivilce yapıyor yada kaşıntı, iritasyon vs.Bu üründe öyle bir hassasiyetim olmadı ama işte bitişini, cildimde duruşunu hiç sevemedim..
öyle şeyleri hiç saymıyorumanladım bende zaten normal max factor creme puff ve max factor miracle touch compact fondöteni kullanıyorum..ve memnunum..ikimizde alerjik yapıya sahibiz desenize benim mesala arkadasım bir gün rujumu sürdü ve bende unutmuşum sonra ben kullandım dudaklarım banu alkanın dudakları gibi oldu
duruşunu derken maske gibi mi durdu......benimde cildime pek uymamıştı bu fondoten. duruşunu sevemedim.
cildime tam oturmadı.kalıcılığı az ayrıca skin luminizer adı ama aydınlatıcı özelliğini görmedim.duruşunu derken maske gibi mi durdu......
o zaman bende loreal alıcam tavsiye için teşekkür ederim canım deneyelim bakalım....cildime tam oturmadı.kalıcılığı az ayrıca skin luminizer adı ama aydınlatıcı özelliğini görmedim.
loreal lumi magic öneririm bunun yerine. ikisinide kullandım. lorealden ikinci şişemi alacağım.
Yalnız cildin kuruysa öneririm. Yağlı ciltler de biraz parlama yapabiliyor ben pudra ile dengeliyorumo zaman bende loreal alıcam tavsiye için teşekkür ederim canım deneyelim bakalım....
hatırlatman için sagol benimde cildim yağlı peki hangi pudrayı kullanıyorsunuz???Yalnız cildin kuruysa öneririm. Yağlı ciltler de biraz parlama yapabiliyor ben pudra ile dengeliyorum
shiseido pureness pudra kullanıyorum benhatırlatman için sagol benimde cildim yağlı peki hangi pudrayı kullanıyorsunuz???
cildin yağlıysa loreal true match öneririm ben canım..teşekkürler canım bilgin için
evet cildim yağlı ve sorunlu iyi olur mu sizce ?cildin yağlıysa loreal true match öneririm ben canım..