arkadaşlar bu markanın pudrsını ve fondotenını kullananlardan yorum almak isterım:)
ben tam bir max factorcü olarak hem fondötenini hem pudrasını hem rimelini kullanıyorum.
1) max factor lastıng performance (fondoten ) çok açık tenli olduğum için 101 numarasını kullanıyorum.fondöteni yüzük parmağımla pıt pıt yaparak yedirdiğimde çok daha iyi bir kapatacılık sağlıyor ki diğer şekillerde de kapatıcılığı çok iyi.cildim yağlı ve sivilceye meyilli bir cildim olmasına rağmen bazı zaman temizlemeyi unutmama rağmen öyle sivilce de yapmadı bende.senelerdir kullanıyorum memnunum.tavsiye edebilirim.uzun süre gidiyor.hemen bitmiyor.şu anda indirimde 35 tl sanırım.
2) max factor creme puff pudra kullanıyorum.numarası yine açık tenli olmamdan dolayı 81. fondötenimle gayet uyumlu.tek başına bile kapatacılığının iyi olduğunu düşünüyorum.çünkü kimi zaman fondötenimi sabitlemek için kimi zaman çok ağır olmasın diye tek başına kullanıyorum.lekelerimi ve gözeneklerimi gayet iyi kapatıyor iki türlü de.yalnız bunun tek dezavantajı hafif bir pembelik bırakması.tek beğenmediğim noktası bu.alt ten pembemsi.ama yarım saat sonra daha bir hoş duruyor bu da bir gerçek.44 tlye aldım.
3)rimel olarak da masterpıece max kullanıyorum.max factorün bu rimeli nerdeyse kirpiği yok denecek benim kirpiklerimi çok güzel yapıyor.kıvamı çok iyi bi kere.öyle saçma sapan bir şekilde bulaşma huyu yoktur.gözlerim çok hassastır.ben rimelleri genelde zor sürerim .bu diğerlerine göre daha bi iyi geldi.kısaca bundan da memnunm=)
ben max factor dışında da birçok ürün kullandım ama temel makyaj malzemem max factordür. diğerleri hep acaba bu nasıldır diye aldıklarımdı.onlar da;
1) lancome paris 1 numaralaı pudra
2)coverderm pata krem fondoten ( pata kremin kapatacılığı çok çok iyi.fakat sürülüşü zor.ve bir süre sonra yağlanma ve topaklanma yapıyor.o açıdan iyi değil.beğenmedim.
3)flormar. flormarın hiçbir ürününü beğenmedim.kapatacılığı desen yok .renkler turuncumsu geldi.ve sivilce yapmıştı bende.
4)avon demiyorum bile tam bir fiyasko bence avon ürünleri.nerdeyse tüm ürünlerini kullandım diyebilirm.
5)lorealin fondötenini kullanmıştım.kapatacılığını görmedim.en basit lekelerimi bile kapatmamıştı.ve cildimi yormuştu.
6)cetrinerly nin 5 numaralı pudrasını kullandım.kapatıcık mükemmel.fiyat sadece 5 tl. hala alırım.max factor creem puf pudramdaki pembeliği bununla karıştırarak kapatabiliyorum.
7) cecilenin pudrası da tek başına sürüldüğünde hem doğal bir görünüm sağlıyor.hem böyle tatlı çok hafif bir broznluk mu desem güzel hoş bir görünüm sağlıyor.onu da hala kullanırım =) cecile de indirime girmişti.15 tl indirimli fiyatı.15 tlye göre çok çok iyi bir pudra bence.
ben şimdi sırf merakımdan dolayı kryolanın vita color fondötenini denemeyi düşünüyorum.eğer max factorden iyi olduğunu düşünürsem onu da burada paylaşırım.