Max Factor Lasting Performance Foundation - 106 Natural Beige - Fondöten

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0

Max Factor Lasting Performance Foundation - 106 Natural Beige - Kalıcı Fondöten
(Buğday/Pembe Ten İçin)

Lasting Performance Sıvı Fondöten, Kalıcı, Bulaşmayan, Pürüzsüz görünüm veren parlamayan eşsiz bir fondötendir.

Ürün Özellikleri
Sıradan, yağ tabanlı formüllere göre daha hafif ve daha az yağlı, özel silikonlardan oluştuğu için doğal hissedilir. Özel, dokunmaya dayanıklı sistem, boya maddelerini sabit tutar ve fondötenin bulaşıp dağılmasını engeller.

■Renk 8 saat boyunca dayanır.
■Doğal görünür.
■Giysilerinize bulaşmaz.
■Akmaz.
■Parfümsüzdür.
■Cilt gözeneklerini tıkamaz.
■Hassas ciltlere uygundur.

Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için tıklayınız

Son düzenleme:
Merhabalar fiyat aralıklarıyla ilgili bilginiz varmı bilmiyorum ama vimjo fiyat farkı ile max factor un tüm ürünlerini çok indirimli bir şekilde alabilirsiniz.iyi günler

ben kosovadan aldım en son.15 liraya :) Pudrasını da aldım.O da aynı şekilde 15 liraydı.Yeni çıkan rimeli Türkiyede 50 lira,orda 20 :)

benden size bir tavsiye kadınlar günü ve anneler gününde büyük firmalar loreal,maybellıne ,nıvea ve max yüzde elli indirimli satılıyor:)ve lorealden infallible fondöteni denemenizi tavsiye ederim.

Ben hergün fondeten süren biri değilim.Özel günlerde ve haftada 1 kez fondeten kullanıyorum.
Şu andada Maybelline kullanıyorum memnunum ama bunuda merak ettim.Fondetenim bitsin birde bunu deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…