- 9 Mart 2010
- 2.653
- 6
- Konu Sahibi fascination
max factor lasting performance fondöten kullananların yorumlerını bekliorum acill?:uhm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
max factor lasting performance fondöten kullananların yorumlerını bekliorum acill?:uhm:
canım bende max factorun age renew fondötenini kullandım çok beğendim üzerinde creme puff kullandım cildimde yağlıdır memnun kaldım yani...
bende lasting performance ı uzun süre kullandım, çok memnundum, hala alacam güya
ama bi kere estee double wearı denedim , o muhteşemdi iştee
benimde kullanmadığım kalmadı ya şöyle bi pürüzsüz bi cilt istiorum tamam benim cildimde bi kusur yok Allaha şükür ama cildim yağlı bu yüzden akıp gidio sabit kalmıo ve ben bu güne kadar carmina,ca,avon kalıcı föndoten ve en sonda Lorealin fondötenini kullanıorum ama pek memnun olduğum söylenemez halbuki satan kişi çok met etmişti tam senin cildine göre falan die süper mermer gibi yapıcak cildini falan dedi memnun kalıcaksın falan dedibende güvendim aldım ama ne mermeri anacım şu annelerimizin zamanından günümüze gelen tokalon var ya o bile daha ii yani
canım bende kullanıyorum 109 numara natural bronz 6 sene falan oldu benimde yağlı cildim ama gayet iyi duruyor benim cildimde beğenip alan insanlar var belki rengini tuturamamışsındır eğer buğday yada esmer tonlardaysa tenin 109 numarayı tafsiye ederim belki sana açık tonda verdi o zaman memnun kalmamış olabilirsin banada esmerim diye başta açık renklerde verdi satıcı memnun kalmamıştım sonra 109 numarayı denedim gayet iyi şuanopuyorumnanaktan
kızlar ürünleri alırken içeriğine bakmayı unutmayın
Kozmetiklerde kullanılan tehlikeli olabilecek kimyasal maddeler:
Parabenler (Metil Propil Butil Etil)
Raf ömrünü uzatici olarak kullanilan madde ciltte egzama tipi tahris ve alerjik reaksiyonlara sebep olur. Benzoik asidin bir türevidir. Zehirli ve toksik bir maddedir. Parabenler vücutta östrojeni taklit eden madde olarak bilinir. Gögüs kanseri hastasi kadinlar üzerinde yapilan arastirmalar sonucunda alinan tümör örnekleri içinde bol miktarda paraben maddesi oldugu ortaya çikmistir. Vücutta hormanal etkileri artiran kimyasal maddelerin kullanilmasi özellikle öströjen hormonuyla artan gögüs kanserinin yayginlasmasina sebep olmustur. Gögüs dokusundaki yogun yag orani vücuttaki toksik maddelerin burada yogunlasmasina ve gögüs kanserinin en yaygin kanser çesidi olmasina sebep olmaktadir. Cilt bakim ürünleri
Dibutyl Hydroxytoluene - cilt yanması
Propylene Glycol - karaciğer ve böbrek hastalıkları
Triethanolamine - kanser yapabilir
Black 401, Purple 401, Orange 205, vb - kanser yapabilir
Ethyl Urocanate - tümörlere neden olabilir
Butyl Hydroxyanisole - sindirim sistemi kanamaları, tümör
O-Phenylphenol(OPP) - karaciğer hastalıkları ve kanser
Sorbic Acid - kanser yapabilir
P-Chorophenol - cilt döküntüsü
Chlorxylenol - cilt döküntüsü
Paraffin (alkane) - kanser yapabilir, egzama
Hexachlorophene - cilt hassasiyeti.
Max Factor vazgeçilmezim.. Yazın 109 kışın 106 numarasını kullanıyorum. Üzerinede creme puff pudrasıyla inanılmaz kalıcı oluyor. Kapatıcılık, kalıcılık, yüzümde kalıp gibi durmaması en büyük artıları. Bitiyor gidip başka bir marka alıyorum denemek için pişman olup Max Factore dönüyorum... Estee Lauder denedim benim cildime uymadı maalesef...