su_dee Guru Kayıtlı Üye 14 Eylül 2008 127 142 7 Aralık 2009 Konu Sahibi su_dee #1 arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım biraz sorunlu bi cildim var fondotende hangisini seçmeliyim sizce??max factor miracle touch mı,bodyshop oil free fondoten mi?kullananlar yorumlarını yazabilir mi??? opuyorumnanaktan
arkadaşlar ikisi arasında kararsız kaldım biraz sorunlu bi cildim var fondotende hangisini seçmeliyim sizce??max factor miracle touch mı,bodyshop oil free fondoten mi?kullananlar yorumlarını yazabilir mi??? opuyorumnanaktan
K katikula Guru Kayıtlı Üye 15 Eylül 2008 34.741 12.324 7 Aralık 2009 Konu Sahibi su_dee #2 Ben max Factor un ürünlerini beğeniyorum... Bence onu kullanmalısın. Hatta sorunlu cildin varsa, kardeşim de kullanıyor kesinlikle M.A.C. in renkli nemlendiricisini kullan. Gidip sorarsan sana yardımcı olurlar. Kolay gelsin. yerimseniben
Ben max Factor un ürünlerini beğeniyorum... Bence onu kullanmalısın. Hatta sorunlu cildin varsa, kardeşim de kullanıyor kesinlikle M.A.C. in renkli nemlendiricisini kullan. Gidip sorarsan sana yardımcı olurlar. Kolay gelsin. yerimseniben