Mavrulam da Hamile :)

Mavrulammm delikafadulden çokkk sevindimm canım .Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn bebeğini :Saruboceq:

vay anasını marul kafa gebe ha :lepi:
çok sevindim len bana yetiştiğine
Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
cici anne olcek mavruşum Şeniz

ha bu arada meelini bu sabah gördüm ama bu haberi dün aldım :jeyyar:
eve gibip tavuklamaktan akşam tebrik edemedim affola -tatlicadiarzu-

Mavrulammm delikafadulden çokkk sevindimm canım .Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn bebeğini :Saruboceq:

Ana Balsurat sen de mi hamişsin la :1shok:
Benim niye haberim yok bende seni tebrik ederim canım Şeniz

Ule hiç sorma ya hamile olduğumu öğrenince sana diyip böyle diyeceğini tahmin ettim kaydirigubbakcemile3
Uykucu seni Şeniz

mavrulam gözünaydin.daha yeni ögrendim.Rabbim kucagina almayi nasip etsin.cok sevindim

minik kuzummmmm.. ne sevindim yaa. allah tamamına erdirsin..

hemen hemen oyuncularin hepsi hamile anaaaaaaaaaaaaa ben ayakta uyumus,hic birseyden haberim yok. oyunlari kim oynayacak,artik bende gelmiyecegim.

amanınnn kızzzzzzz çok sevindim allah tamamına erdirsin :1hug:
anammm kız sen flört ediyodundu ben seni tanıdığımda evlendin şimdi ürüyon yaşlandık be yaa:hulya:

amanın bebek görmeye geliriz artıkın ay sağlıkla gelsin bebeğin

hemen hemen oyuncularin hepsi hamile anaaaaaaaaaaaaa ben ayakta uyumus,hic birseyden haberim yok. oyunlari kim oynayacak,artik bende gelmiyecegim.

anam söleyin gebelik bölüme oyuna girsinler demekki oyunda bişi var oynayan gebe kalıyo.girişe yazsınlar dikkat gebelik yapabilir diye bekarlar tikkat etsin sempatiksalakcinni
durun bende oyuna takılam :CüvCüv:

Kız benimki de daha yeni...
Oyunlar başkalarına kalacak artıkın ki zaten kaldı gibi boshayallersmile

Kız uzun zamandır gmrüşmüyoruz ki bende seni bekar bıraktım evlenmişsin :jeyyar:
Allahım sana da versin inşallah Şeniz

anam söleyin gebelik bölüme oyuna girsinler demekki oyunda bişi var oynayan gebe kalıyo.girişe yazsınlar dikkat gebelik yapabilir diye bekarlar tikkat etsin sempatiksalakcinni
durun bende oyuna takılam :CüvCüv:
inan öyle bak kac kisi hamile,ama tabloda yer alman gerekiyor,yada leaderboard da iyi yerlerde olman lazim.sen simdi hirs yapip yüksek skorlarda yaparsin.hadiiii hanimlar yüksek skor yap :hooray:hamile kal
kaydirigubbakcemile3

evt ya,bende biraktim artik.yeni oldugu icin seninde dikkatli olman lazim,bende artik uzun süre oturamiyorum.artikkkk eskisi gibi nerdeeeeeeeeee oynayacagiz.bizim oyunumuz önümüzde artik hayirlisi olsun.bizde artik oyunlar icin kücük kanaryayla kücük mavrulami yetistiriz,onlar bizim yerimize oynar:ecrin_bebek:senin oglun olacak gibi ya,hayirlisi

hayırlı olsun... :1hug:

Etmeye çalışıyorum işte ya ama oyunları oynamadan da duramıyorum kaydirigubbakcemile3
Ay valla olsun da miniğim oynar artık :asigim:
Hadi bakalım hayırlısı içinden oğlan mı geçiyor delikafadulden

Etmeye çalışıyorum işte ya ama oyunları oynamadan da duramıyorum kaydirigubbakcemile3
Ay valla olsun da miniğim oynar artık :asigim:
Hadi bakalım hayırlısı içinden oğlan mı geçiyor delikafadulden
inan bende kendimi alamiyorum.aliskanlik iste günde bir defa oyniyacagim mutlaka ilac gibi ayni.birden icimden oglan diye gecti,hayirlisi olsun.

Hayırlı olsun...
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin...

tebrikler canım sağlıla kucağına alırsın inş :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…