- Emoji Skoru
- 884
- Puanlar
- 363
Evet kızlar doğru duydunuz ben de hamileyim...
Nasıl oldu anlamadım ama oldu kaydirigubbakcemile3
Yine gecikmiştim geçen hafta 3-4 gün ama hiçbir belirtim yoktu...
Kardeşimin ısrarları ile pazar günü bana test getirdi ve yaptım al dedim birşey çıkmadı, oda üzüldü ve gitti bende bulaşık yıkıyordum yıkamaya devam ettim.
5 dak geçti ya bir daha gidip bakayım dedim teste bir baktım ikinci çizgi silik ama çıkmış :1shok:Tabi ben titriyorum , kalbim yerinden çıkacak hemen aradım kardeşimi çok sevindi..Eşim dışardaydı aradım inanmıyor hemen geldi hala inanamıyor alsanaalsanasmile
Bir de kan testi yaptrdım tam oldu...
Çok garip bir duydu dah ne hissettiğimi bilmiyorum ama içimde minik bir parça olduğunu bilmek bile yetiyor :asigim:
Allahım tüm isteyen arkadaşlarıma da versin inşallah... :Saruboceq:
Nasıl oldu anlamadım ama oldu kaydirigubbakcemile3
Yine gecikmiştim geçen hafta 3-4 gün ama hiçbir belirtim yoktu...
Kardeşimin ısrarları ile pazar günü bana test getirdi ve yaptım al dedim birşey çıkmadı, oda üzüldü ve gitti bende bulaşık yıkıyordum yıkamaya devam ettim.
5 dak geçti ya bir daha gidip bakayım dedim teste bir baktım ikinci çizgi silik ama çıkmış :1shok:Tabi ben titriyorum , kalbim yerinden çıkacak hemen aradım kardeşimi çok sevindi..Eşim dışardaydı aradım inanmıyor hemen geldi hala inanamıyor alsanaalsanasmile
Bir de kan testi yaptrdım tam oldu...
Çok garip bir duydu dah ne hissettiğimi bilmiyorum ama içimde minik bir parça olduğunu bilmek bile yetiyor :asigim:
Allahım tüm isteyen arkadaşlarıma da versin inşallah... :Saruboceq: