- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Tatlim birkaç kez denedim
Hicbir seycik olmadi
Deneyince emin oldum![]()
aman bir şey olmasın tatlişimmm ben de yarın öyle bir menü yapabilirimmm

akşama da balık var gerçi bi kaç gün sonra yapabilirim olmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim birkaç kez denedim
Hicbir seycik olmadi
Deneyince emin oldum![]()
Bence Cok kalorili gibi durmuyor
Etimek gibi kuru bir sey sanirim
Olculu de yemissin
Afiyet olsun
kızlar geçen hafta diyetisyene gittim ve azarladı kadın resmen bende moral bozukluğuyla kaçamak yaptım pide ve kola içtim:)) ama ertesi günü sıfır kilometre gibi :)) yeniden başladım bu sefer ne verdıyse bırebır yapıyoprum bı gr dışına çıkmıyorumm:))
aynen canım ama reglıden ve moral bozukluğuyla bende bozdum bı gun ama toparlandık bence bundan sonra daha dıkkatlı olucaz inşş
Canim senin o diyetisyenden hepimize sart bir tanekızlar geçen hafta diyetisyene gittim ve azarladı kadın resmen bende moral bozukluğuyla kaçamak yaptım pide ve kola içtim:)) ama ertesi günü sıfır kilometre gibi :)) yeniden başladım bu sefer ne verdıyse bırebır yapıyoprum bı gr dışına çıkmıyorumm:))
ayyy hiç sorma tatlım neler soyledı kadın bı daha sakın bu şeıkılde yapma dedi ve baya sinirlendi ıyı yaptı bana çok pis hırs yaptımmCanim senin o diyetisyenden hepimize sart bir tane
Artik Kaçamak yok.hamburger mii
yetsin artık kızlar hepimiz yeterince kaçamak yaptık bitsin bu kaçamaklarımız artık şişkolata olacağız bu gidişlee![]()
Ögun atlama tatlimm hemen bi sebze yemegi ya da hafif bi salataa fln hazirla ye yoksa ilerleyen saatlerde açliginin önune gecemezzsinAksam yemegi yemedim
Iyi aksamlar citirlar
Aksam yemegimi az once yedim
1 tabak Kiymali kabak yemegi
3 kasik sehriye salatasi
Doydum cok sukur
Kizlar greyfurt yag yakiyormus
Her aksam yarim greyfurt yiycem
Hem sekeri de dengeliyormus
Bakalim ise yariycak mi
Ayrica bacaklarim aciyo
jillian nasil yapicam bilmiyorum
Kizlar az once aksam yemegimi yedim 6 ymk kasigi pazi kavurma 4 ymk kasigi yogurt 1 kepce mercimek corbasi 2 dilim ekmek![]()
İki haftada 1.5 2 kilo arasi ayda 3 ile 4 kg arasi vermem gerekiyo