• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Bence Cok kalorili gibi durmuyor
Etimek gibi kuru bir sey sanirim
Olculu de yemissin
Afiyet olsun

tişikkirlir tatlımm :KK19:

etimek veya grisini den yağlı olabilir de etimek kuru yağsızdı daha iyi gibi bir seçim olabilir illa yenecekse :KK47:

kızlar geçen hafta diyetisyene gittim ve azarladı kadın resmen bende moral bozukluğuyla kaçamak yaptım pide ve kola içtim:)) ama ertesi günü sıfır kilometre gibi :)) yeniden başladım bu sefer ne verdıyse bırebır yapıyoprum bı gr dışına çıkmıyorumm:))

kızlar geçen hafta diyetisyene gittim ve azarladı kadın resmen bende moral bozukluğuyla kaçamak yaptım pide ve kola içtim:)) ama ertesi günü sıfır kilometre gibi :)) yeniden başladım bu sefer ne verdıyse bırebır yapıyoprum bı gr dışına çıkmıyorumm:))

hemen hemen hepimizin kaçamağı olmuş bu hafta bazımız ucundan bazımın tüm hafta sonu coşmuş :KK53:
artık dikkat etmek vaktidir tatlımmm ne güzel hazır listen de var biz gibi değilsin
:KK19:

aynen canım ama reglıden ve moral bozukluğuyla bende bozdum bı gun ama toparlandık bence bundan sonra daha dıkkatlı olucaz inşş

aynen canım ama reglıden ve moral bozukluğuyla bende bozdum bı gun ama toparlandık bence bundan sonra daha dıkkatlı olucaz inşş

kesinlikle tatlımm bu hafta hepimizin için abartısız kaçamaksız olsun ve tartı güldürsün şu yüzümüzü artıkkk

Canim senin o diyetisyenden hepimize sart bir tane

Kzlar ögle ögunu 12.30 da yedim 2 haslanms yumurta salata 1 kücuk kase yogurt 1 dilim kepekli ekmek

Kizlar ögleden sonra ara ogun saat 3 te 1 fincan sütlu kahve 2 ymk kas kuru üzum
Aksam yemegimi de simdi yedim 5 ymk kasigi domates soslu makarna bol yesillikli salata ve 1 bardk ayran

Iyi aksamlar citirlar

Aksam yemegimi az once yedim
1 tabak Kiymali kabak yemegi
3 kasik sehriye salatasi

Doydum cok sukur

Kizlar greyfurt yag yakiyormus

Her aksam yarim greyfurt yiycem
Hem sekeri de dengeliyormus
Bakalim ise yariycak mi

Ayrica bacaklarim aciyo
jillian nasil yapicam bilmiyorum

Aksam yemegi yemedim
Ögun atlama tatlimm hemen bi sebze yemegi ya da hafif bi salataa fln hazirla ye yoksa ilerleyen saatlerde açliginin önune gecemezzsin
Iyi aksamlar citirlar

Aksam yemegimi az once yedim
1 tabak Kiymali kabak yemegi
3 kasik sehriye salatasi

Doydum cok sukur

Kizlar greyfurt yag yakiyormus

Her aksam yarim greyfurt yiycem
Hem sekeri de dengeliyormus
Bakalim ise yariycak mi

Ayrica bacaklarim aciyo
jillian nasil yapicam bilmiyorum

Afiyet olsun tatlimm sabah kahvaltida öneriyorlar ben yiyorum arada :cool:

Jilliaaanñ mahvetti biziii merdiven inemiyorum kizimm nasil etkiliyse artik hesap et :KK19:

Kizlar az once aksam yemegimi yedim 6 ymk kasigi pazi kavurma 4 ymk kasigi yogurt 1 kepce mercimek corbasi 2 dilim ekmek :KK49:

Kizlar az once aksam yemegimi yedim 6 ymk kasigi pazi kavurma 4 ymk kasigi yogurt 1 kepce mercimek corbasi 2 dilim ekmek :KK49:

menuleri guzel tatlimm affiyet olsun :kk77:
diyetisyenin haftada ne kadar kilo kaybi öngörüyor tatlim belli bir hedef var mi ?

Back