- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi mavibeyazz
Güzel günlerde kullanın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurederim Allah hepimize nasip etsin :)Güzel günlerde kullanın inşallah
Amiiin insallahİnşallah cok mutlu günlerde kullanırsınız.
Cok tesekkur ediyorum :))çok güzeller :))
Aminn hepimiz insallah, Allah size daha guzellerini nasip etsinsaglık ve mutlulukla kullan canım ...caydanlığın çok guzel.... takipteyim...
Çok teşekkürler tatiermito , inşallah :))Merhaba canım , çok güzel başlangıç yapmışsın , iyi günlerde kullan hepsini :)
Hakkikaten damardan girdin çaydanlığın çoook tatlı iyi günlerde kullaan inşallah :)ze. yno12314: 41892510 .!.:Merhaba arkadaslar, bu ilk topiğin, foruma damardan gireyim dedim bende evliliğe daha cook var o yüzden ceyiz alışverişi hayat tarzı halini almış durumda tabi çok doldurmadım azar azar alıyorum.Tam evlilik arifesi ceyiz paketi almak istemiyorum çünkü henuz tamamını beğendiğim bi paket görmedim :)) bende yavas yavas herseyin en iyisini almaya calısıyorum durumum elverdiğince:) malum düğün zor iş pahalı iş, ev dizmek ayrı zor.. e bide pinpirikliysek demekki yanmışız :))) haydi başlayayım artıkk :)))
bu korkmaz caydanlığım tomtom
Eki Görüntüle 1589843
Tesekkurederimm Allahin izniyle insallah :)))Hakkikaten damardan girdin çaydanlığın çoook tatlı iyi günlerde kullaan inşallah :)
Cok tesekkurederiiiim Allah daha iyilerini sizlere versin , opuyorum :)canım çaydanlığını,yağlığını,sürahini,misaifr yemek takımı ve çkb takımını çok beğendim güzel günlerde kullan :)
Merhaba, coook tesekkurediyorum oncelikle :) markasi bambum, esseden aldim buara indirim var essede bi bakin derim :)Ahşap kahve setinize bayildim.aynısından bende istiyorum markasini yazarmisiniz
Aldiklarinin hepsi cok guzel iyi mutlu gunlerde kullanin insallah
Tesekkurederiiim hepimize masallahhmaşallah canım, her şeyin çok güzel. devamını bekliyorum
Merhabalar :) tesekkurederim begenilince cok mutlu oluyorum :)) ikisinide bernardodan aldim :)merhaba :) valla görünce çeyiz alasım geldi :) yemek takımın ve çkb setin çok güzel :) acaba markası ne :)