Mavi Sözler...

Git Gidebildiğin Yere Kadar...Bu Liman Da Kaybettiğim Ilk Gemi Sen Değilsin. Ama Şunu Unutma! Rıhtımda Kalanı Değil,Çekip Gideni Vurur Fırtına.

Dönerse Senindir Dönmezse Zaten Hiç Senin Olmamıştır Diye Bir Şey Yok...Dönecek!!, Bir Katil Olay Mahline Mutlaka Geri Döner..

Sanma Ki Adını Ağzıma Alıyorum Diye Seni Seviyorum.. Dudak Tiryakiliği Benimkisi Seni Içime Çekmiyorum.

Geri Gelmemelisin. Ya Olduğun Yerde Kalmalısın Ya Da Gittiğin Yerde. Sen Bu Hayatta Gördüğüm En Hoş'çakal'sın Neticede.

Bu Aşkın Gelirinin Yarısını Sağır Sultana Bağışladım, Duymazlıktan Gelip Seni, Gitsin Kulağını Açtırsın, Diğer Yarısını Sana Bıraktım , Kendine Protez Aşıklar Alırsın.

Sigarayı Bıraksam Diyorum, Tamamen Sana Başlasam. Sen Daha Çabuk Bitirirsin Işimi, Böyle Çok Yavaş Ölüyorum.

Bırakın Bu Ayakları.. Kaçınız, Çırılçıplak Bedenler Karşısında Yalnızca Gözlere Baktınız. Sorsalar, Güya Hepiniz Aşıktınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…