Kontakt Lens mavi solotica

siyahruj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2010
24
0
kızlar yardımlarınız sayesinde arzu ablamın da vasıtasıyla charm mellerimden çok memnunum.gözlerim koyu kahve tenim de buğday. şimdi de mavi renk lens istiyorum. charm melin duruşu gibi doğal dursun istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum :26:

Doğal pastel bir mavi için charm ya da cor grafiteye bakabilirsin. Ya da ice olabilir ama ice biraz daha gri ağırlıklı bir ton. Azul da olabilir ama çok doğal,pastel bir mavi tonu değil oldukça iddalı bir renk,doğallıktan yanaysan ice ya da grafite bence.

berry nin yorumuna birebir katılıyorum siyah ruj ...
bende siyah gözlüyüm ve charm grafite kullanıyorum ..albümümde var fikir almak istersen ...

çok tşk ederim...çok yakışmış lensleriniz,ice da çok güzel duruyor iyice kararsız kaldım...:26:
topazio hakkında fikri olan var mı peki ??

çok tşk ederim...çok yakışmış lensleriniz,ice da çok güzel duruyor iyice kararsız kaldım...:26:
topazio hakkında fikri olan var mı peki ??

sevgili SİYAHRUJ topazio hiç doğal değil b&l görüntüsünden hiç bir farkı yok pupil boşluğu aşırı dar hiç beğenmiyorum ben :)

topaziolar b&l nin green ocean renginin damarsız hali gibiler..evet 3 lü opak seri bana da b&l leri andırmadı değil...

tamam çok tşk edrm o zamn topaziodan vazgeçtim
grafite ve ice arasında seçim yapmalıyım :97:
en doğalı hangisi bu 2sinden ??

tamam çok tşk edrm o zamn topaziodan vazgeçtim
grafite ve ice arasında seçim yapmalıyım :97:
en doğalı hangisi bu 2sinden ??

sevgili SİYAHRUJ eğer gözlerin açık renkse hidrocor ice çok doğal duruyor çok koyu kahveyse cor grafite tercih etmelisin bence koyu gözde grafite mavi duruyor ama açık gözde grafite gri-mavi duruyor açık gözde ice ise açık bir gri mavi ton oluyor kısacası göz rengine bağlı..

göz rengim orta-koyu kahve.
charm mel kullanıyorum ve yine charm serisi almayı düşünüyordum.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…