bende de aynı sorun saçlarım koyu kestane en son palettenin bitkisel olan gece mavisini denedim ilk süper oluyor renk 2 haftaya mavilik falan gidiyor normal siyahıda ben sevmiyorum mavi siyah hoşuma gidiyor dün normal palette deluxe serisinin gece mavisini aldım belki bitkiselinden daha kalıcıdır farklıdır diye garnierinde mavi siyahı varmış onada kız kalıcı dedi ama maviliği çok yok falan dedi almadım onu sende bir bak istersen ben bu pazar boyucam
Merhaba bende mavi siyah saç boyası kullanıyorum Loreal Majirel 2,10 mükemmel bir renk ve akma yok
mavi siyah kadar bakımı zor bir renk yok kesinlikle. saçımda her rengi yaptım ama mavi siyah kadar zorlandığım olmadı.Birde benim saçım boyayı çok tutmaz akar gider saçımdan mavi siyahta 2 haftada saçlarım kahveye dönüyordu.duşta akan maviliğinde hadii hesabı yok.Saçlarımı yıkamak bile istemiyordum çünkü mavi siyaha aşığım ben ve banada en çok giden renk ama bu akma sorunu yüzünden vazgeçtim. Birde ayda 2 kere boyuordum oda yaktı saçımı. Töbe ettim artık boyaya saçlarımı boyamıyorum kına yakıyorum. Oh be dünya varmış havlular temiz duşta su temiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?