• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama mavi siyah saçların akma sorunu

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
saçlarımın oriinal rengi kestane
2008de çikolata kahvesine boyattım
2010da kahveden sıkılıp siyaha, sonra da 2 sefer daha mavi-siyah a boyattım
önce mavisi akıyor sonra da siyahı...
kahveleşiyor 1 ay sonra saçlar..
akmaması için önerebileceğiniz bir yöntem/boya/ürün/krem vs var mı

bende de aynı sorun saçlarım koyu kestane en son palettenin bitkisel olan gece mavisini denedim ilk süper oluyor renk 2 haftaya mavilik falan gidiyor normal siyahıda ben sevmiyorum mavi siyah hoşuma gidiyor dün normal palette deluxe serisinin gece mavisini aldım belki bitkiselinden daha kalıcıdır farklıdır diye garnierinde mavi siyahı varmış onada kız kalıcı dedi ama maviliği çok yok falan dedi almadım onu sende bir bak istersen ben bu pazar boyucam

bende de aynı sorun saçlarım koyu kestane en son palettenin bitkisel olan gece mavisini denedim ilk süper oluyor renk 2 haftaya mavilik falan gidiyor normal siyahıda ben sevmiyorum mavi siyah hoşuma gidiyor dün normal palette deluxe serisinin gece mavisini aldım belki bitkiselinden daha kalıcıdır farklıdır diye garnierinde mavi siyahı varmış onada kız kalıcı dedi ama maviliği çok yok falan dedi almadım onu sende bir bak istersen ben bu pazar boyucam

cnm denedin mi mvi siyah bende hangi marka boyasam kararsızım:(

denedim yaklaşık 3 hafta oldu ilk hafta çok aktı ama 1 kutu almıştım yetmedi bana yediremedim çok ama hala maviliğini koruyor saçımda güzel bir boya tavsiye ederim baya da parlak gösteriyor saçı

ben kuaförlerin boyadığı loreal majireli gördm almak istiyorum onu ama oksidanı kaçlık onu öğrenemedim.paletteden kararsızım loreal boyuyorum hep:S

mavi siyah kadar bakımı zor bir renk yok kesinlikle. saçımda her rengi yaptım ama mavi siyah kadar zorlandığım olmadı.Birde benim saçım boyayı çok tutmaz akar gider saçımdan mavi siyahta 2 haftada saçlarım kahveye dönüyordu.duşta akan maviliğinde hadii hesabı yok.Saçlarımı yıkamak bile istemiyordum çünkü mavi siyaha aşığım ben ve banada en çok giden renk ama bu akma sorunu yüzünden vazgeçtim. Birde ayda 2 kere boyuordum oda yaktı saçımı. Töbe ettim artık boyaya saçlarımı boyamıyorum kına yakıyorum. Oh be dünya varmış havlular temiz duşta su temiz....

mavi siyah kadar bakımı zor bir renk yok kesinlikle. saçımda her rengi yaptım ama mavi siyah kadar zorlandığım olmadı.Birde benim saçım boyayı çok tutmaz akar gider saçımdan mavi siyahta 2 haftada saçlarım kahveye dönüyordu.duşta akan maviliğinde hadii hesabı yok.Saçlarımı yıkamak bile istemiyordum çünkü mavi siyaha aşığım ben ve banada en çok giden renk ama bu akma sorunu yüzünden vazgeçtim. Birde ayda 2 kere boyuordum oda yaktı saçımı. Töbe ettim artık boyaya saçlarımı boyamıyorum kına yakıyorum. Oh be dünya varmış havlular temiz duşta su temiz....

canım sıyah boya en zararsız boyadır neden yaktı kı sacını ?
ona bakarsan acık renklerı de ayda bırkere tekrarlıyoruz .ornegın bakır rengı 1 aydan sonra ıgrenc
bır renge donusuyor onuda tekrarlıyoruz .
yanı boyayı aydan aya tekrarlamaktan baska sansımız yok .
ama benım bıldıgım en zararsız boya sıyahtır neden yandı kı sacların

mavı sıyahın akmasına en cok sevınen benım sanırım:1:
cunku ben sureklı sac rengınden sıkılan bır tıpım .kendım de degısıklık yapmazsam kendımden
sıkılıyorum .ben de saclarımı bır ay once mavı sıyaha boyattım .hos guzel begendım ancak yıne sıkıldım .
allahtan mavılıkten bırsey kalmadı aktı gıttı .kızıl yansımalar basladı bıle .en azından yaza actırdıgım da ısım bıraz daha
kolay olacak:21:

Back