mavi siyah saç boyası onerileri

cgdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
1
0
1
Ankara
Arkadaslar malum yaz geldi yandık bronzlastık. Zaten kumraldım esmere bagladım. Sac rengim de acıldı hic guzel durmuyo bu haliyle. Ben de mavi siyaha boyatayım dedim. Sizce nasıl olur? Koyu tene mavi siyah gider mi?

marka adı söylemek yasak değil mi. yıllardır mai siyah kullanıyorum ve çok ürün denedim yalnız hangisini kullanırsan kullan çok akıyor.Birde kesinlikle daha sonra başka renge dönemiyorsun canım tabi oryalle saçını kaybetmek istiyorsan o ayrı

Benim saçlarım mavi siyah napoli siyah almıştım kesinlikle mavi siyah olsun istemiyordum doğal bir siyah olsun istemiştim ama gelin görün ki napoli siyah kutudaki renk gibi olmadı saçlarım mavi siyah oldu üstelik 4-5 defa yıkamama rağmen o mavilikler hiç akmıyor😒 eğer kalıcı bir mavi siyah boya arıyorsan Loreal Paris Recital Preference, Napoli Siyah öneririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence yapma derim bende esmerim lise zamanimda bnde kullandim mavi siyah ama yakismadi acana kadarda anam agladi :) esmer tene koyu karamel tonları daha cok yakisiyor bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…