• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Mavi renkli toz açıcıyla saçımı açtım

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
Arkadaşlar arkadaşlar size sürekli konu açmıştım koyu kakao renginden kurtulmak istediğimi artık öyle bir sorunum kalmadı kuaföre gitsem 100 milyona anca açıp boyardı saçımı hemde kaç defada kendim cesaret ettim ve mavi renkli toz açıcılardan aldım evde sürdün 30 dk tatam saçlarım koyu sarı olmuş bayıldım bu renge çaresi olmayan hiç birşey yok yeterki siz isteyin sevgilerimle

canım yapılışı ve markası hakkında bilgi verirmisin..bide saçlarının resmini koyabilirmisin..saçım kahve ve kurtulmak istiyorum..

canım yapılışı ve markası hakkında bilgi verirmisin..bide saçlarının resmini koyabilirmisin..saçım kahve ve kurtulmak istiyorum..

markası haır plus diye bir marka küçük kutuda bir baket olarak satılıyor 5 tl ye benim saçım omuz hizasında kalın 2 kutu yetti fakat güzel süremediğim için bazı yerler daha yoğun oldu zaten üstünü voila 5.0 açık kestane ile boyadım istediğim renk tuttu saçım şuan açık kestaneden bile daha güzel bi renk oldu esra erolun en son yaptırdığı saç rengine benziyor.

Bende mavi toz acicilardan kullaniyorum.palette fln acmiyor sacimi
burdada 5 tl ve dha kisa surede sonuc veriyor

Arkadaşlar arkadaşlar size sürekli konu açmıştım koyu kakao renginden kurtulmak istediğimi artık öyle bir sorunum kalmadı kuaföre gitsem 100 milyona anca açıp boyardı saçımı hemde kaç defada kendim cesaret ettim ve mavi renkli toz açıcılardan aldım evde sürdün 30 dk tatam saçlarım koyu sarı olmuş bayıldım bu renge çaresi olmayan hiç birşey yok yeterki siz isteyin sevgilerimle

canım açıcıyla açtıktan hemen sonra aynı gün mü saçını tekrar boyadın. bide açıcıdan sonra saçlarında yıpranma oldumu

canım açıcıyla açtıktan hemen sonra aynı gün mü saçını tekrar boyadın. bide açıcıdan sonra saçlarında yıpranma oldumu

evet canım aynı gün boyadım hiç bir yıpranma olmadı koleston gibi bir marka açmadı bu ne hikmetse açtı hayretler içersinde kaldım yine denicem saçımı boyadım yine kızıl kahve gibi oldu bu arada kızıl kahve saçlılar korkmayın güvenle kullanabilirsiniz her saçı kısa sürede açıyor mütiş bişey deneyin farkı görün reklam gibi oldu:1:

Saçın yanmadımı pekı zarar görmedimi?

cevaplanmamış sorularım vardı benim ;
1-oryalle mavi renkli toz açıcı aynı şey midir?
2-bu karışımdan mı ibaret?eğer karışımsa neyle karıştıracağım?
3-ne miktarda karıştıracağım?
lütfen biriniz yardımcı olur musunuz? ben kulak önü tüylerimi sarartmayı düşünüyorum.ağda çok kötü sivilce yapıyor izleri aylarca geçmiyor.
:ssz:

Back