çok güzel olur bana göre de..
dün gece rüyamda mavi kapaklı pet şişe topluyordum ben sokaklardan :))
Kampanya bitti ama ben hala kapak topluyorum zatenn))
kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !
Unutmayın !
Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !
kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !
Unutmayın !
Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !
Unutmayın !
okey bende varım eğitime ve engelli vatandaşımıza destek elimizden geldiğince olmaya hazırım
Unutmayın !
elimden geleni hatta fazlasını yaparım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?