Anket Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

Mavi Kapak Kampanyası yapalım mı ?

• Kesinlikle evet !

OY: 212 100,0%
  • Ne gerek var şimdi ?

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    212

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.337
En iyi cevaplar
2
69.475
1.623
101
Aşağıdaki fikir uzun süredir aklımı kurcalıyor ! Hepimiz şuyuz buyuz diyeceğimize keşke hepimiz engelliyiz diyebilsek !

Öncelikle görüşlerinizi alacağız ! Sonra kampanyayı başlatacağız ! Ödüllü anket bölümüne açtım evet ödüllü

Engelleri Kapaklarla Aşalım !

Edirne'den Kars'a bütün duyarlı insanlarımıza duyurmak amacıyla tane tane kapak toplamaya başladık.Geri dönüşümlü olmak üzere plastikten oluşan kapaklar toplatılarak, bütün toplanan kapaklar doğrultusunda engellilere Tekerlekli Sandalye ve ihtiyaçları olan malzemeler olarak geri dönecektir.

kesinlikle yapalım.kk dan herkesin katılıp destek olacağını düşünüyorum.:46:

çok güzel olur bana göre de..

dün gece rüyamda mavi kapaklı pet şişe topluyordum ben sokaklardan :))

çok güzel olur bana göre de..

dün gece rüyamda mavi kapaklı pet şişe topluyordum ben sokaklardan :))

ya evet kapak toplaniyodu benim calsitigim hastanede destek veriyodu ama kapak kampanyasi bitti diye yazi geldi kaldirildi kapak kutulari...:26:

Böyle hayirli bir ise kim vesile olmak istemez ki ?
Bu olagani aklimiza getirdigin icin tesekkürler Kazen..

Mutlaka yapalım bizde buna katılmaktan cok memnun oluruz el birliği ile yardımcı oluruz cokta güzel olur :52:

kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !

Unutmayın !

Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !

kapak bitse bile ben yeniden açtırırım ! İkili ilişkilerim iyi olan bir firma ile görüşüp kaç kiloya bu sandalyeyei vereceklerini öğreneyim gerisi kolay !

Unutmayın !

Yeniler bilmez ama eskiler çok iyi bilir KK okul yaptırdı ! Öğrencileri giydirdi o yüzden rahat olun !

ok....:kkk::kkk::kkk::kkk:

en en en en en en kötü ihtimalle ben kendim alıp 1 tane sandalyeyi BEDD'e bağışlayacağım !

Unutmayın !

okul yaptırdığını bilmiyordum helal olsun ne diyeyim büyüksün kk:46::kkk:

okey bende varım eğitime ve engelli vatandaşımıza destek olmaya elimden geldiğince hazırım

Son düzenleme:

Unutmayın !

:53::46::46::46::46::46::46::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
Elimden Gelen Ne Varsa Hazırım Patron..
:kkk:

Unutmayın !

her zaman destek olmaya hazırız kk nın kadınları seve seve yardım eder :kkk:

Back